خبر خارجی انفجار یامال پس از تعویض: همیشه من!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع amın
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 7
  • کاربران تگ شده هیچ

amın

پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
سطح
59

تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
19,760
پسندها
84,729
امتیازها
96,979
مدال‌ها
193
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
لامین یامال از تصمیم هانسی فلیک برای تعویضش در دیدار برابر رایو وایه‌کانو بسیار ناراحت بود.
انفجار یامال پس از تعویض: همیشه من!

به گزارش "ورزش سه"، یامال می‌خواهد در همه بازی‌ها و در تمام دقایق بازی کند. در دیدار مقابل رایو وایه‌کانو در روز یکشنبه، هانسی فلیک در دقیقه ۸۲ او را تعویض کرد، تصمیمی که این بازیکن چندان از آن راضی نبود. دوربین‌های DAZN از او جمله‌ای را ثبت کردند: «همیشه من…»

این اولین بار نیست که این وینگر جوان نارضایتی‌اش از تعویض شدن را نشان می‌دهد، هرچند سرمربی بارسلونا همیشه این موضوع را کم‌ اهمیت جلوه داده و گفته است که بازیکنان دیگر بارسلونا هم برای گرفتن فرصت بازی سخت تلاش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : amın

amın

پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
سطح
59

تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
19,760
پسندها
84,729
امتیازها
96,979
مدال‌ها
193
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
2435720

فلیک در حالی که بازی ۰-۱ بود و هشت دقیقه به پایان مسابقه مانده بود، او را بیرون کشید و مارکوس رشفورد را به میدان فرستاد. همچنین باید در نظر داشت که بارسلونا اخیراً چند مسابقه بسیار فشرده و از نظر بدنی سخت را پشت سر گذاشته بود. دوربین‌ها نشان دادند که یامال هنگام رفتن به سمت نیمکت از سوی فلیک یک ضربه دوستانه روی پشتش دریافت کرد و با دکتر پرونا دست داد اما در عین حال با حرکات دست نارضایتی‌اش را نشان می‌داد. او به اریک گارسیا سلام کرد و بین مارک برنال و فرمین نشست، اما شکایت‌هایش ادامه داشت.

amın

پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
سطح
59

تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
19,760
پسندها
84,729
امتیازها
96,979
مدال‌ها
193
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
او چندین بار تکرار می‌کرد: «همیشه من… خدایا، دیوانه‌کننده است.»

آرنائو بلانکو، دستیار مربی، که روبروی او نشسته بود، سعی کرد آرامش کند اما لامین دوباره گفت: «همیشه من، فقط من.»

پس از ابراز ناراحتی‌اش، این بازیکن جوان تصمیم گرفت پایان بازی را از داخل تونل رختکن تماشا کند. با این حال، وویچک شزنی به او ابراز محبت کرد و دلگرمی نشان داد.

منبع: ورزش سه

عقب
بالا