• تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

دلنوشته‌ غیرپارسی مجموعه دلنوشته‌های Whispers of Devotion | Aby کاربر انجمن یک رمان

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
17

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
9,568
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
Name: Whispers of Devotion
نام اثر: نجواهای دلدادگی

Author: Aby
نویسنده: آبی

Introduction:
Everyone came into my life only to cause me pain, to hurt me and relentlessly humiliate me. but then you arrived, and you kissed away all my pains. you healed me and now, I cant stop thinking about you.
همه به زندگی من می‌آمدند و باعث درد من می‌شدند، به من آسیب می‌زدند و دست از تحقیر بر نمی‌داشتند؛ اما تو آمدی و بر تمام دردهای من بوسه زدی، من را ترمیم کردی و حالا، دیگر نمی‌توانم دست از فکر کردن درباره‌ی تو بردارم.

آخرین ویرایش
امضا : im.Aby

Your Pluto

پرسنل مدیریت
سرپرست دانشکده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
26/1/21
ارسالی‌ها
3,303
پسندها
17,558
امتیازها
46,773
مدال‌ها
34
  • مدیر
•| بسم رب القلم |•

آنچه از دل برآید، لاجرم بر دل نشیند.
IMG_1050.webp

نویسنده‌ی عزیز، بی‌نهایت خرسندیم که دلنوشته‌های زیبایتان را در انجمن «یک رمان» به اشتراک می‌گذارید.
خواهشمندیم پیش از پست‌گذاری و شروع دلنوشته‌، قوانین بخش «دلنوشته‌های غیرپارسی کاربران» را به خوبی مطالعه بفرمایید.

" قوانین بخش دلنوشته‌های غیرپارسی کاربران"

پس از گذاشتن اولین پست می‌توانید گفتمان آزاد ایجاد کنید....
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Your Pluto

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
17

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
9,568
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
Your right; I will never find anyone like you. your the only one in this vast world who can hold me as if we were the only two people on earth.

درست می‌گفتی؛ من هرگز نمی‌توانم مانند تو پیدا کنم. تو تنها کسی هستی که در این دنیای پهناور، توانایی این را داری که من را طوری در آغوش بگیری که گویی ما تنها انسان‌های روی زمین هستیم.

آخرین ویرایش
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] nana47

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
17

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
9,568
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
I remember nothing before you; its as if you divided my life into two parts, and now Im living in the good part of the story. your hopeful eyes brought me back to life and turned me into the best version of myself.

من هیچ‌چیز قبل از تو را به یاد ندارم؛ انگار که زندگی من را به دو بخش تقسیم کردی، و حال دارم در بخش خوب داستان زندگی می‌کنم. چشمان پر از امید تو، زندگی را به من برگرداند و من را تبدیل به بهترین نسخه‌ی خودم کرد.

• Heart

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
17

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
9,568
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
My life transformed in your presence; Its as like Im the protagonist, rescued by the storys hero, now savoring with you the joyous denouement.

زندگی من با تو متفاوت شد؛ انگار که شخصیت اصلیم و بعد از ورود قهرمان داستان و حال که نجات یافتم و با تو در تجربه‌ی این پایان شیرین‌ام.

• Heart

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
17

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,887
پسندها
9,568
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
Nothing in this world gladdens my heart save the melody of your laughter, the radiance of your joy. you arrived, becoming my sole beacon, the very reason to persevere in this mortal coil.

هیچ‌چیز در این دنیا غیر از بانگ خنده‌های تو، حال خوب تو، مرا لبریز از شادی نمی‌کند. تو آمدی و تنها دلیل شایسته‌ی من برای ادامه زندگی شدی.

• Love
عقب
بالا