خبر خارجی سقوط تاتنهام، بزرگ‌ترین شوک تاریخ لیگ برتر!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ilia
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها بازدیدها 4
  • کاربران تگ شده هیچ

ilia

کاربر فعال
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
31/3/26
ارسالی‌ها
213
پسندها
822
امتیازها
5,213
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
پس از قطعی شدن سقوط ولوز به دسته پایین‌تر در روز دوشنبه، کم‌کم مشخص می‌شود که کدام تیم‌ها در انتهای جدول لیگ برتر قرار خواهند گرفت و به دسته چمپیونشیپ سقوط می‌کنند.
سقوط تاتنهام، بزرگ‌ترین شوک تاریخ لیگ برتر!

به گزارش "ورزش سه"، تصویر تیم‌هایی که در انتهای جدول لیگ برتر قرار می‌گیرند و به دسته پایین‌تر (چمپیونشیپ) سقوط می‌کنند، پس از تایید قطعی سقوط در شب دوشنبه، کم‌کم در حال شکل‌گیری است.

در همین حال، ممکن است تا روز چهارشنبه، تیم دیگری نیز به این لیست اضافه شود. برنلی، تیم اسکات پارکر، با 13 امتیاز اختلاف نسبت به تیم‌های بالاتر و با 5 بازی باقی‌مانده، در وضعیت نامناسبی قرار دارد، به این معنی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ilia

ilia

کاربر فعال
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
31/3/26
ارسالی‌ها
213
پسندها
822
امتیازها
5,213
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
آیا واقعاً ممکن است تاتنهام، با تیمی که ارزش آن 747.8 میلیون پوند است، ششمین تیم گران‌قیمت در لیگ برتر و با استادیومی به ارزش 1 میلیارد پوند، سقوط کند؟ با توجه به اینکه این تیم در طول یک هفته و نیم گذشته در منطقه سقوط قرار داشته، این احتمال روز به روز بیشتر می‌شود.

تنها دو امتیاز بالاتر از آن‌ها، وستهم قرار دارد که هنوز باید با تیم‌های دیگری نیز رقابت کند. در همین حال، تیم دیگری با پیروزی در بازی آخر هفته خود، 5 امتیاز از خطر دور شد، در حالی که تیم تاتنهام اکنون 8 امتیاز جلوتر است.

خبرنگاران دیلی‌میل اسپورت، نظرات خود را ارائه می‌دهند.

مایک کیگان (سرپرست بخش ورزشی): تاتنهام هاتسپر

با اینکه گفتن این حرف برایم سخت است و امیدوارم اشتباه کنم اما به نظر می‌رسد که...

ilia

کاربر فعال
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
31/3/26
ارسالی‌ها
213
پسندها
822
امتیازها
5,213
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
ایان هربرت (معاون سرپرست بخش ورزشی): وستهم

تاتنهام در بازی برابر برایتون، عملکرد بسیار بهتری از خود نشان داد و با توجه به فشاری که تاتنهام در آن بازی به حریف وارد کرد، به نظر می‌رسد که دِ زربی، روحیه جدیدی به تیم تزریق کرده است. با در نظر گرفتن این موضوع، به نظر می‌رسد که برنامه بازی‌های باقی‌مانده برای آن‌ها نسبتاً آسان است، در حالی که این موضوع در مورد وستهام صدق نمی‌کند.

با توجه به اختلاف 3 امتیازی و تیمی که همیشه کیفیت بالایی داشته، من فکر نمی‌کنم که ناتینگهام فارست در این رقابت دخیل باشد. به نظر من، وستهام سقوط خواهد کرد.

2440943

تام کلوموس (خبرنگار فوتبال منطقه‌ی میدلندز)...

ilia

کاربر فعال
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
31/3/26
ارسالی‌ها
213
پسندها
822
امتیازها
5,213
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
کریس ویلر (خبرنگار بخش ورزشی شمال): وستهم

تاتنهام در وضعیت بسیار بدی قرار دارد، اما من فکر می‌کنم که آن‌ها به نوعی، تحت هدایت روبرتو دِ زربی، در 5 بازی آخر فصل، راهی برای خروج از این وضعیت پیدا خواهند کرد.به طور واقع‌بینانه، این موضوع، دو رقیب دیگر را باقی می‌گذارد، و با وجود اینکه ناتینگهام فارست، درگیر مسابقات اروپایی است، من فکر می‌کنم که وستهام، تیمی است که سقوط خواهد کرد.

سه بازی بعدی وستهام، برابر اورتون، برنتفورد و آرسنال، ممکن است سرنوشت آن‌ها را تعیین کند و هر سه این تیم‌ها، اهداف خاص خود را دارند. مبارزه برای بقا در لیگ برتر

لوئیس استیل (خبرنگار منطقه‌ی مرسی‌ساید): تاتنهام

فکر اولیه‌ی من - و فکری که من در طول چند هفته‌ی گذشته داشته‌ام - این است که تاتنهام، به...

عقب
بالا