گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد مجموعه دلنوشته‌های آواز سکوت دیروز | Aby کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع im.Aby
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها بازدیدها 52
  • کاربران تگ شده هیچ

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
2,172
پسندها
12,737
امتیازها
38,673
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
امضا : im.Aby

*SHAKIBAgh*

پرسنل مدیریت
مدیر تالار معماری
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
25/6/18
ارسالی‌ها
4,450
پسندها
29,211
امتیازها
69,873
مدال‌ها
27
  • مدیر
خب خب از اونجایی که نقد نیست و البته من هم از نقد ادبیات چیزی نمیدونم پس فقط نظر و احساسم رو میگم
بالام جان سلام
به طور کلی من آدمی نیستم که از چیز های عمیق مثل شعر و دلنوشته خوشم بیاد. هر چیزی که باعث بشه صدای ذهن آدم بیدار بشه منو اذیت میکنه چون تا مدت ها قرار هی توی سرم تکرار بشن و مثل خوره به جونم بیوفتن. البته مسئله این چرندیات نیست...
دلنوشته ات رو دوست داشتم. برای واقعی!
اذیتم نکرد و پر از ترکیب های سنگین نبود که بخوام برای نگه داشتنشون توی ذهنم خیلی تلاش کنم. شاید حتی خوش آهنگ و شیرین هم بودن. جوری که گاهی با وجود تلخی محتوا اما لبخند میومد روی لبم که ایول عجب ترکیب خفنی شد این توصیف.
باید بگم کارت توی کنایه های زیر پوستی و تشریفاتی هم خیلی خوبه! خیلی جاها عشق کردم از کنایه های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : *SHAKIBAgh*

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
2,172
پسندها
12,737
امتیازها
38,673
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
خب خب از اونجایی که نقد نیست و البته من هم از نقد ادبیات چیزی نمیدونم پس فقط نظر و احساسم رو میگم
بالام جان سلام
به طور کلی من آدمی نیستم که از چیز های عمیق مثل شعر و دلنوشته خوشم بیاد. هر چیزی که باعث بشه صدای ذهن آدم بیدار بشه منو اذیت میکنه چون تا مدت ها قرار هی توی سرم تکرار بشن و مثل خوره به جونم بیوفتن. البته مسئله این چرندیات نیست...
دلنوشته ات رو دوست داشتم. برای واقعی!
اذیتم نکرد و پر از ترکیب های سنگین نبود که بخوام برای نگه داشتنشون توی ذهنم خیلی تلاش کنم. شاید حتی خوش آهنگ و شیرین هم بودن. جوری که گاهی با وجود تلخی محتوا اما لبخند میومد روی لبم که ایول عجب ترکیب خفنی شد این توصیف.
باید بگم کارت توی کنایه های زیر پوستی و...

*SHAKIBAgh*

پرسنل مدیریت
مدیر تالار معماری
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
25/6/18
ارسالی‌ها
4,450
پسندها
29,211
امتیازها
69,873
مدال‌ها
27
  • مدیر
سلام زیبا خیلی ممنونم که وقت گذاشتی هم دلنوشته رو خوندی هم نظرت رو گفتی. البته امیدوارم اونجوری که گفتی بعدش یادشون نیوفتی اذیت بشی:610603-1a0facb604ffb92bcf60c0edb893e86b:
خوشحالم که دوستش داشتی برام بااارزشه واقعا:» گریم گرفت خیلی خیلی مچکرم از شما:wubsmiley:
واقعا باهاش حال کردم خانومی
بنازم به قلمت

امضا : *SHAKIBAgh*
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] im.Aby

ترَنُّم

هنرمند انجمن
سطح
10

تاریخ ثبت‌نام
27/1/26
ارسالی‌ها
304
پسندها
2,215
امتیازها
11,933
مدال‌ها
11
زی زی جونم سلام😍🎀
من همیشه به اثر های تو علاقه داشتم و خوندم نظر دادم از همون قدیم ها که بچه ها 16/17 ساله بودیم.

مثل همیشه محشره...، چیزی من خیلی موجاب کرد و باعث شد جذب بشم برای خواندن این دلنوشته زیبا، اسمش بود!
«آواز سکوت دیروز»
درست سکوت و آواز کلمات تکراری هستند ولی در کنار هم لذت بخش هست و کلمه دیروز که انگار قرار این دلنوشته گذشته رو برای ما شرح بده.

قسمت دوست داشتم:

«گریه کن ای روح تنها، که سکوت دیروز، آواز ابدی رنج‌های ناتمام توست.»
«امروز نیز چون دیروز، در گذرِ ایام محو شد»
«و تو... شاید چشمانت، آن درخششِ دیروز را نداشته باشد؛ آراستگی‌ات، به سویِ سادگیِ خویش بازگردد؛ و نقاشیِ مرا، میانِ اوراقِ غبارگرفته‌ی خاطرات، فراموش...

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
2,172
پسندها
12,737
امتیازها
38,673
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
2,172
پسندها
12,737
امتیازها
38,673
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
زی زی جونم سلام😍🎀
من همیشه به اثر های تو علاقه داشتم و خوندم نظر دادم از همون قدیم ها که بچه ها 16/17 ساله بودیم.

مثل همیشه محشره...، چیزی من خیلی موجاب کرد و باعث شد جذب بشم برای خواندن این دلنوشته زیبا، اسمش بود!
«آواز سکوت دیروز»
درست سکوت و آواز کلمات تکراری هستند ولی در کنار هم لذت بخش هست و کلمه دیروز که انگار قرار این دلنوشته گذشته رو برای ما شرح بده.

قسمت دوست داشتم:

«گریه کن ای روح تنها، که سکوت دیروز، آواز ابدی رنج‌های ناتمام توست.»
«امروز نیز چون دیروز، در گذرِ ایام محو شد»
«و تو... شاید چشمانت، آن درخششِ دیروز را نداشته باشد؛ آراستگی‌ات، به سویِ سادگیِ خویش بازگردد؛ و نقاشیِ مرا، میانِ...

عقب
بالا