خبر خارجی کمپانی: ذهنیت تیم را دوست داشتم/ پنالتی PSG بسیار بحث‌برانگیز بود

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Daniel
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها بازدیدها 4
  • کاربران تگ شده هیچ

Daniel

پرسنل مدیریت
مدیر تالار طبیعت
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
13/2/21
ارسالی‌ها
3,693
پسندها
16,230
امتیازها
49,173
مدال‌ها
60
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
ونسان کمپانی که شاگردانش شب گذشته (سه‌شنبه) در دور رفت از مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا، در یک بازی پرگل و جذاب با نتیجه 5 بر 4 مغلوب میزبان خود پاری‌سن‌ژرمن شدند، پس از این بازی درباره تماشای این دیدار از روی سکوها به خاطر محرومیت، گفت: این جایگاهی نبود که دوست داشته باشم بازی را از آنجا تماشا کنم. به لوئیس انریکه گفتم که درک نمی‌کنم که چطور دوست داری بازی را از روی سکوها ببینی (می‌خندد). در مورد بازی باید بگویم که ذهنیت تیم را دوست داشتم. این یک بازی برای کسانی بود که عاشق فوتبال هستند.

وی افزود: در حالت عادی وقتی در مرحله نیمه‌نهایی پنج گل دریافت می‌کنید، از دور رقابت‌ها حذف شده به حساب می‌‌آیید، اما ما موفق به ثمر رساندن چهار گل شدیم و حتی می‌توانستیم گل‌های بیشتری هم بزنیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Daniel

Daniel

پرسنل مدیریت
مدیر تالار طبیعت
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
13/2/21
ارسالی‌ها
3,693
پسندها
16,230
امتیازها
49,173
مدال‌ها
60
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سرمربی بلژیکی بایرن مونیخ درباره پنالتی که ساندرو شارر سوئیسی در وقت‌های تلف‌شده نیمه اول به سود پاری‌سن‌ژرمن گرفت و عثمان دمبله آن را تبدیل به کل سوم پاریسی‌ها کرد، خاطرنشان کرد: به اعتقاد من، آن پنالتی که به سود PSG گرفته شده، بسیار بحث‌برانگیز بود. با توجه به چیزی که من دیدم، توپ ابتدا به بدن آلفونسو دیویس خورد و سپس به دستش.

کمپانی همچنین با تأکید بر اینکه او و شاگردانش در بازی برگشت نیاز به حمایت همه‌جانبه هواداران بایرن دارند، اظهار داشت: تنها درخواست من این است که اگر کسی بلیت خریده و در روز بازی (دیدار برگشت) احساس ناخوشی می‌کند، در خانه بماند و بلیت خود را به مناسب‌ترین افرادی بدهند که می‌توانند به این دژ، یعنی آلیانتس آره‌نا، کمک کنند. ما باید بازی را ببریم و به حمایت 75 هزار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : Daniel
عقب
بالا