کشتی کشتی | دبیر: موحد یک جور دیگری فوق‌العاده بود

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ilia
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها بازدیدها 12
  • کاربران تگ شده هیچ

ilia

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ورزش
سطح
15

تاریخ ثبت‌نام
31/3/26
ارسالی‌ها
435
پسندها
2,205
امتیازها
12,213
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
علیرضا دبیر در مراسم یادبود عبدالله موحد، از رابطه نزدیکش با اسطوره کشتی ایران صحبت کرد.
دبیر: موحد یک جور دیگری فوق‌العاده بود

به گزارش ورزش سه، مراسم یادبود مرحوم عبدالله موحد، اسطوره پرافتخار کشتی ایران و جهان، امروز با حضور جمعی از اهالی ورزش، پیشکسوتان و قهرمانان کشتی در مسجد نور تهران برگزار شد. علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی که در این مراسم حضور داشت، در حاشیه این مراسم درباره شخصیت و جایگاه موحد صحبت کرد و از ارتباط صمیمانه‌اش با این قهرمان کشور و همچنین تلاش برای انتقال پیکر او به ایران گفت.

امضا : ilia

ilia

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ورزش
سطح
15

تاریخ ثبت‌نام
31/3/26
ارسالی‌ها
435
پسندها
2,205
امتیازها
12,213
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
دبیر در ابتدا اظهار داشت: درگذشت قهرمان و پهلوان کشتی ایران را به جامعه ورزش و کشتی مردم خوب کشور، مردم خوب مازندران و بابلسر تسلیت می‌گویم. انشالله سر سفره اهل بیت باشند که با توجه به خدماتی که به کشور کردند، حتما هستند.

او در ادامه گفت: من این توفیق را داشتم که رفاقت خوبی با آقا عبدالله داشته باشم. با وجود اینکه ایشان چند نسل با من متفاوت بودند اما ارتباط خوبی داشتیم. آمریکا که بودیم، چند بار خدمت ایشان رفتم و پس از آن هم هر وقت به ایران آمدند، سعی کردم برای عرض ادب خدمت ایشان برسم. همانطور که آقای امامعلی حبیبی آدم فوق‌العاده‌ای بود، آقا عبدالله یک‌جور دیگر فوق‌العاده بود. وقتی با ایشان می‌نشستی، متوجه نمی‌شدی زمان چطور می‌گذرد. ایشان فقط درباره کشتی صحبت نمی‌کرد، یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ilia
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ^mahsa^
عقب
بالا