بیوگرافی ‏احمد احمدی‏

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع زهـرا دلاریـᥫ᭡
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 4
  • کاربران تگ شده هیچ

زهـرا دلاریـᥫ᭡

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
25

تاریخ ثبت‌نام
21/8/19
ارسالی‌ها
7,513
پسندها
10,723
امتیازها
62,673
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
احمد احمدی عکاس سینما و تلویزیون ایران است. از مهم‌ترین آثار احمد احمدی می‌توان به فعالیت در سریال در قلب من، فیلم توفیق اجباری و فیلم کما اشاره کرد.

احمد احمدی کار حرفه‌ای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1376 در فیلم باد وشقایق به کارگردانی سید ضیاءالدین دری به عنوان عکاس فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال در قلب من، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای احمد احمدی محسوب می‌شود و همکاری با هنرمندانی همچون عزت‌الله انتظامی، ابوالفضل پورعرب، لادن طباطبایی و آناهیتا دری را تجربه کرد.

احمد احمدی در سال 1377 دوره‌ی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 2 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون حضور داشت و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

زهـرا دلاریـᥫ᭡

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
25

تاریخ ثبت‌نام
21/8/19
ارسالی‌ها
7,513
پسندها
10,723
امتیازها
62,673
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
شاید یکی از مهم‌ترین بخش‌های بیوگرافی احمد احمدی فعالیت در سریال در قلب من بوده است. احمد احمدی سال 1377 سریال در قلب من به عنوان عکاس فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. احمد احمدی توانست با فعالیت در سریال در قلب من تجربه حرفه‌ای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربه‌ای نظیر حمیده خیرآبادی، ایرج راد، ثریا قاسمی و پارسا پیروزفر توانست سطح کاری او را متحول کند.

احمد احمدی علاوه‌بر سریال در قلب من، سال 1386 در فیلم توفیق اجباری نیز فعالیت داشته است. احمد احمدی این‌بار با محمدحسین لطیفی یعنی کارگردان فیلم توفیق اجباری و هنرمندانی چون محمدرضا گلزار، باران کوثری، رضا عطاران و نیوشا ضیغمی همکاری داشت.

با اینکه احمد...

زهـرا دلاریـᥫ᭡

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
25

تاریخ ثبت‌نام
21/8/19
ارسالی‌ها
7,513
پسندها
10,723
امتیازها
62,673
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
مهم‌ترین آثار احمد احمدی در حرفه‌ی بازیگر، سریال شهرزاد 3، فیلم کلاغ پر و فیلم باشگاه سری است. مهم‌ترین آثار احمد احمدی در حرفه‌ی تهیه کننده، فیلم لازانیا و فیلم رد کارپت است. مهم‌ترین اثر احمد احمدی در حرفه‌ی مستندسازی پروژه (فیلمبردار پشت صحنه)، فیلم روز واقعه است. مهم‌ترین اثر احمد احمدی در حرفه‌ی نویسنده، فیلم لازانیا است.

یکی از ویژگی‌های حرفه‌ای بیوگرافی احمد احمدی آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. احمد احمدی را باید بیشتر عکاس سینما بدانیم چرا که 96% آثار وی سینمایی و 4% آثارش تلویزیونی است. در واقع احمد احمدی از مجموع 31 اثری که در کارنامه دارد، در 30 اثر در سینما با نام‌های فیلم رد کارپت، فیلم تیغ زن، فیلم توفیق اجباری، فیلم زن ها...

عقب
بالا