آرزوی دوستداشتنی ما! دیدن تبریکت توی این تاپیک، دلیلی نداره جز خوشاقبالی من که باعث شده بهواسطهی انجمن باهات همکار باشم و حالا بتونم صمیمانه تشکر کنم از محبت، لطف و تبریک گرمت. تکتک آرزوهایی که برام داشتی از جنس...تبریک @A.TAVAKOLI❁
برای متین عزیزم که همیشه با آرامش و متانت خاص خودت شناخته میشه
حضور تو در کنار ما یکی از با ارزشترین اتفاقات انجمن بوده و هست. آرزوی سلامتی و موفقیتهای روزافزون دارم امیدوارم سال پیش رو پر از اتفاقات خوب و موفقیتهای ارزشمند باشه. تولدت مبارک
فاطمهخانم گل، سپاس از تبریک گرمت، محبت داری شما بهم سوگلی من. تکتک آرزوهای دوستداشتنیت نوشته شد روی ناخودآگاهم؛ چون تو آرزو کردی مشتاق شدهم به زندگیم راهشون بدم.تبریک @Ftm.ghΨ
خب خب... تولد یکی از بهترین ارشداییه که تا حالا داشتم
تولدت خیلی مبارک و از صمیم قلب امیدوارم سالهای پیش رو پر از اتفاقات قشنگ باشن جوری که توی اون سالها هر سال لبریز از حس خوب و خوشحالی باشی

تبریک @Swan...
میراث! دنیل! آقا حافظ گل؛ ممنونم بابت تبریک و آرزوی خوبت. کادوی امسالم گروه هماهنگی چهار و پنج باهم.تبریک @Daniel
تولدت مبارک رفیق
ایشالا ک به همه خواستههات برسی و زندگی بر وفق مرادت باشه و پر از آرامش

تبریک @BITAΨ
مائین قشنگم، دوست مهربونم، مدیر سختگیرم(شوخی
)
تولدت خیلی خیلی مبارک باشه خوشگلم
امیدوارم به...
تبریک @~YEGANEH
هشدار! هشدار! تولد ۲۴ سالگی سلطان نیمروی انجمن، متین جان، اعلام شد!
بله، درست شنیدید! امروز روزیه که متین، نابغهی نیمروپزی، قهرمان خستگیناپذیر انجمن، و عکاس حرفهای که با لنزش دنیا رو تسخیر میکنه، ۲۴ ساله شد!
متین جان، رفیق بامرام و گاهی مظلوم ما! از طرف خودم و تمام کسایی که از نیمروهات لذت میبرن (و البته از عکسهای فوقالعادهات!)، تولدت رو با تمام وجود تبریک میگم!
میدونم که ارشد انجمن بودن خودش یه پا قهرمانیه، مخصوصاً وقتی که با سلطان نیمرو بودن و عکاس پرو بودن قاطی بشه! معلومه...
سپاس ازت زهراخانم مهربون و خوشقلب.تولدت مبارک![]()
عزیز دل منی شما بانو. سپاس مجدد از تبریکت.چه روز فرخندهای^^
بازم زادروزت رو شادباش میگم عزیزدل
گلچین بهترینها خود شمایی بانو. سپاس ازت زهراخانم شیرین و قشنگ انجمن.اردیبهشت واقعا مهربونارو برا خودش گلچین کرده:))
تولدت مبارک🩷
فدات شم مهربونممیراث! دنیل! آقا حافظ گل؛ ممنونم بابت تبریک و آرزوی خوبت. کادوی امسالم گروه هماهنگی چهار و پنج باهم.
بیتاخانم مهربون، دختر زیبا، صاحب روح پراحساس، ممنونم از تبریک شیرینت گلبرگ انجمن. بدون شک لب ما همیشه با حضور شما خندونه. بیاندازه برام ارزشمندن آرزوهای دوستداشتنیت.![]()

فریباخانم زیبا، سپاس از تبریک گرمت بانو. یقین دارم آرزوی قشنگت فریبندهی خوشیها و اتفاقات نیکه و مثل کلمات امیدبخشت برای اومدن به این دفتر سرنوشت وسوسهشون...