نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

آهن پرست یا مدلینگ پرست ...؟!

• نویسنده موضوع Deli_D
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 176
  • بازدیدها 5,822
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
اهم با سلام:cheer:

به نظر من این نوع روابط هیچ ضرری نذاره و تازه میتونه مفید هم باشه حتی روانشناس ها هم همن رو میگن منی که دخترم با ارتباط برقرار کردن با یه پسر میتونم جنس مخالفم روبشناسم و همینطورپسر هم میتونه جنس مخالفشو بشناسه
ولی...
این روابط یه دوره ای داره مثلا به هیچ وجه یه دختری که تو سن بلوغ هستش همون سن دوازده تا هیجده سالگی نباید این روابط و تجربه کنه چرا ؟؟ چون تو سن حساسی و روحیش از هر لحاظی زودترآسیب میبینه و چون احساساتی ترهم هستش زود وابسته میشه و قلبش بیشتر تصمیم میگیره تا عقلش و بالعکس پسری که تو سن بلوغ هستش هم نباس این روابط و تجربه کنه چون کلش باد داره بی احترامی نیست حقیقته

و اینکه اگه هم هست با عقل باس رفت جلو نه واسه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Sogni di fata

رفیق جدید انجمن
سطح
11

ارسالی‌ها
86
پسندها
2,447
امتیازها
16,513
مدال‌ها
9
امضا : Sogni di fata

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع

Sogni di fata

رفیق جدید انجمن
سطح
11

ارسالی‌ها
86
پسندها
2,447
امتیازها
16,513
مدال‌ها
9
امضا : Sogni di fata

Elena

کاربر انجمن
سطح
24

ارسالی‌ها
363
پسندها
15,129
امتیازها
39,073
مدال‌ها
17
من قبلا نظرمو دادم ولی الان می خواستم فقط یه اعتراض بکنم هر چند ما خداروشکر ظاهرا تو انجمن از اینجور دخترا نداریم! صرفا تو کلاس ما یه همچین دختری هست که گفتم نظر شمارو هم بدونم!
تو کلاسی که ما هستیم دختر و پسر قاطیه و از اولین روزی که خانما و آقایون کلاسامون ادقام شد و بقول گفتنی برا اساس مهارتمون سطح بندی شدیم نه براساس جنسیت یه قرار نانوشته گزاشتیم که دخترا کلا یه طرفه کلاس پسرا روبهروشون یه طرف دیگه کلاس! برای چی واقعا یه دختر باید بره بشینه وسط پسرا و اینقدر وول بخوره که پسرارو معذب کنه و ما دخترا رو خجالت زده بطوری که صدای استادمون دربیاد ؟! یا وقتی که میدونه تعداد پسرا واقعااا خیلی بیشتر از دختراست چنان لباس جلفی بپوشه و ارایش زننده ای بکنه که ما دخترا حتی رغبت نکنیم بهش نگاه کنیم؟...

مرسانا

کاربر نیمه فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
401
پسندها
10,069
امتیازها
28,173
مدال‌ها
2
این روزا دخترایی مثل من که تاحالا جز پسرای فامیل باهیچ پسری همکلام نشدیم میشیم امل میشیم همون کلیشه های دهه 50یا60که مادر پدرا براشون تصمیم میگرن اما خواهر گلم برادرعزیز اگه تو میخوای همسر آیندت بقول بعضی پسرا آفتاب مهتاب ندیده باشه باید خودتم رعایت کنی اگر هم میخوای راه خودتو ادامه بدی پس برو یکی از قماش خودتو به عنوان همسر انتخاب کن
وپسرا..پسرایی که که نمازشونو میخوانن از نظر دخترا میشن حاج آقا آخوند روحانی وباز هم همون داستان همیشگی میشه
من افراد زیادی رو میشناسم آدم چشم و گوش بسته ای هم نیستم اما این روزا خیلی عادت های خوب از جامعه ما رفتن مثل احترام به هم
احترام به طرف مقابل و از همه مهم تر انسانیت
انسانیتی که تفاوت بارز انسان و حیواناته

فعلا تا ادامه بحث

مرسانا

کاربر نیمه فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
401
پسندها
10,069
امتیازها
28,173
مدال‌ها
2
من قبلا نظرمو دادم ولی الان می خواستم فقط یه اعتراض بکنم هر چند ما خداروشکر ظاهرا تو انجمن از اینجور دخترا نداریم! صرفا تو کلاس ما یه همچین دختری هست که گفتم نظر شمارو هم بدونم!
تو کلاسی که ما هستیم دختر و پسر قاطیه و از اولین روزی که خانما و آقایون کلاسامون ادقام شد و بقول گفتنی برا اساس مهارتمون سطح بندی شدیم نه براساس جنسیت یه قرار نانوشته گزاشتیم که دخترا کلا یه طرفه کلاس پسرا روبهروشون یه طرف دیگه کلاس! برای چی واقعا یه دختر باید بره بشینه وسط پسرا و اینقدر وول بخوره که پسرارو معذب کنه و ما دخترا رو خجالت زده بطوری که صدای استادمون دربیاد ؟! یا وقتی که میدونه تعداد پسرا واقعااا خیلی بیشتر از دختراست چنان لباس جلفی بپوشه و ارایش زننده ای...

Elena

کاربر انجمن
سطح
24

ارسالی‌ها
363
پسندها
15,129
امتیازها
39,073
مدال‌ها
17
این آدما رو باید جلوی یه معجزه قرار داد تا راهشون عوض بشه
امروز واقعا تا مرز سکته رفتم و برگشتم از دست کاراش ! فقط می خواستم زودتر کلاس تموم شه بزنم بیرون:/
درکش نمی کنم! بخاطر همین نوع دختراس که پسرا بدبین شدن نسبت به ما دخترا! همه رو به یه چشم می بینن!

مرسانا

کاربر نیمه فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
401
پسندها
10,069
امتیازها
28,173
مدال‌ها
2
امروز واقعا تا مرز سکته رفتم و برگشتم از دست کاراش ! فقط می خواستم زودتر کلاس تموم شه بزنم بیرون:/
درکش نمی کنم! بخاطر همین نوع دختراس که پسرا بدبین شدن نسبت به ما دخترا! همه رو به یه چشم می بینن!
گاهی فقط یه تلنگر لازمه ما توی کلاس تکواندومون یکی داشتیم من واقعا بادیدنش خجالت میکشیدم از دیدنش پسراکه دیگه سرخ میشدن حالا این هیچی میرفت با پسراهم مبارزه میکرد توی یکی از مبارزه هاش باهام زدم پاشو شکوندم تا سه ماه همه آرامش به معنای واقعی داشتن

mehrabi83

کاربر فعال
سطح
43

ارسالی‌ها
1,196
پسندها
67,292
امتیازها
80,673
مدال‌ها
27
نظر بیشتر از هشتاد درصد بچها چیزی شبیه بهم بود...
و مطمئنم خیلیای دیگه هم همین نظرو دارن@_@
ولی نمیفهمم چرا هنوز هیچکار نکردیم و هنوز اینقدر وضعیت داغونه:/ درحدی که آدم جرعت نمیکنه پاشو از خونه بزاره بیرون چون درجا حالش بهم میخوره:/

امضا : mehrabi83
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا