نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

آهن پرست یا مدلینگ پرست ...؟!

• نویسنده موضوع Deli_D
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 176
  • بازدیدها 5,825
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Roya.saadat

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
190
پسندها
4,626
امتیازها
24,673
مدال‌ها
12
تو شهر های بزرگ با مشکلات بزرگتر مثلما همه چیز بزرگ تر و بیشتر میشه.اینجا که اینجوری نی یه حالتیه که همه بیخودی دوست میشن صرفا جهت برطرف کردن بیکاریاشون

nana :)

کاربر نیمه فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
667
پسندها
22,111
امتیازها
42,073
مدال‌ها
23
دلی جان میشه بگی چرا میگی عقب مونده؟ به خاطر محدودیت ؟
آخه محدودیت هم حد داره به نظر من باید باشه ولی نه زیاد که بچه بیشتر کنجکاو بشه بره سمت این کارا
یا این که مخفیانه کارایی رو انجام بده مه والدین نمیزارن.
همین محدودیت های زیاد باعث میشه که فاصله بین والدین و بچه بیش تر بشه و در نتیجه بچه به سمت این کارها کشیده بشه
میره دنبال کسی که بتونه درکش کنه...باهاش درد و دل کنه...حرف های نزده رو بزنه و مشورت بگیره...و اسمش رو میزاره دوستی ساده ولی بعدها ممکنه از اون جنس مخالف هم زده بشه.

امضا : nana :)

mehry1

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
16
پسندها
339
امتیازها
1,903
توی اولین برخوردی که با هرکس داشته باشیم اول ظواهر طرف توجه ما رو جلب میکنه وبه نظرم هر رابطه ای نیاز به فرصت داره باید با شخص مقابلت معاشرت کنی تا متوجه بشی پشت این ظاهر چیه من به شخصه ازدواج یا روابط احساسی رو تو سن کم توصیه نمیکنم چون هنوز از لحاظ عقلی طرفین به بلوغ نرسیدن گرچه از نظر جنسی رسیده باشن و خوب کلا معقوله پول پرستی در جامعه یه امر اجتماعیه که نیاز داره در هر خوانواده بهش توجه بشه و خانواده باید در وهله اول این دیدگاه رو نقض بکنه.

Mahsa.s.x

رو به پیشرفت
سطح
13

ارسالی‌ها
211
پسندها
2,799
امتیازها
16,913
مدال‌ها
17
مشکل اینه که مادر پدرا کلا مخالف اینن که یه جنس مخالف دور و بر بچشون باشه :/
من تو مدرسه شاهد درس میخونم و با بچه هایی روبرو هستم که خیلی محدودن.
هیچ کدوم از پدر مادراشون نمیزارن بچشون حتی با دوست مدرسه ای رفت و آمد کنه حتی با هماهنگی والدین.
اگه تو همچین خانواده هایی بچه برگرده بگه من با فلانی دوستم...قبل این که جنس مخالف بهش ضربه بزنه، والدین شهیدش میکنن.
یکی از دوستام به قدری کتک خورده بود که تا یه ماه مدرسه نیومد اونم به خاطر راستگویی.
بعد اگه فرض کنیم به پدر و مادر هم گفته بشه و اونا مخالفتی نکنن.
اون بچه با خودش فکر میکنه که حالا که اجازه دادن...حتما با رابطه داشتن ما هم کنار میان و خودشو بدبخت میکنه.
بله خیلی از پدر و مادرا پچه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Mahsa.s.x

Narges_D

کاربر فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
1,254
پسندها
20,499
امتیازها
48,373
مدال‌ها
23
من رل ندارم ونخواهم داشت.ولی اگه بخوام داشته باشم ترجیح میدم طرف اخلاق داشته باشه باادم بی اخلاق نمیشه کناراومدحتی اگه میلیاردرباشه.
نطرم هم اینه کلاجامعه داره به این سمت کشیده میشه کاش میشدکاری کنیم وعقایدمون روتغیربدیم.
پدرومادرهاهم بی تقصیرنیستنددراین بین

امضا : Narges_D

roro nei30

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
2,611
پسندها
44,201
امتیازها
69,173
مدال‌ها
33
:|
من با رل مشکل دارم حقیقتا
یکم فکر کنیم
من که دخترم بدون هیچ بی احترامی دارم میگم..
من که دخترم صد سال سیاه نمی خوام آبرو و شرف خودم رو بخاطر یه پسری که این طور باشه(که فقط دنبال دوستی و سرگرمی باشه و بعد فکر کنه می تونه راحت ول کنه دختره رو) از بین ببرم
رل اصلا به شدت به نظرم کلمه وقیحانه ای هست

قصد توهین ندارم واقعا
فقط نظرم رو گفتم
و اینکه اگه رل رو در نظر نگیریم
اگه قرار باشه عاشق شی تو هیچ وقت آهن پرست نمیشی هیچ وقت هم قیافه پرست نمیشی
چون اگه یه تصادف کنه هم آهن می پره هم قیافه می پره
آدم باید عاشق که میشه دنبال ویژگی نباشه، بیخیال همه چیز فقط این رو حس کنه که دلش قفل خورده
اینکه کنارت باشه آرومت کنه
اینکه بدونی تا آخر عمر هم ازش سیر نمیشی

کلی حرفم به هیچ کس توهینی نداره واقعا...

امضا : roro nei30

نرگس زنده بودی

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
390
پسندها
3,924
امتیازها
17,273
مدال‌ها
11
من دوست دختر هیچکی نیستم یا همونه رله رولته چیه؟

امضا : نرگس زنده بودی

ryhneae

کاربر حرفه‌ای
سطح
34

ارسالی‌ها
1,949
پسندها
35,461
امتیازها
84,373
مدال‌ها
27
ما الان متاسفانه در قرنی هستیم که برای همه دختر ها و پسر ها ازاده!

خانواده ماها بعضی از بچه هارو طوری تربیت کردن که رو حرف خود خانواده حرف میزنن و هرکاری که دلشون میخواد انجام میدن

خوشبختانه بعضی از خانواده از جمله خانواده خودم نمیذارن که حتی چشممون به چشم نامحرم بیفته!

من حالا نمیخوام توهین کنم ولی بعضی از دختر ها اونقدری سبک هستن که اجازه بدن هر پسری هرکاری که دلشون میخواد بکنه!!و همچنین خود پسرها!

به نظر من تقصیر همه ی خودمونه!همچنین خانواده ها!چون خودشون خواستن بچه ها رو ازاد بذارن که هر غلطی که میخوان بکنن(شرمنده فک کنم اعصابم خورده!)

و همچنین میخوام بگم که همه فقط چشمشون به پول و ثروت..هستش که باعث شده جامعمون خراب به بار بیاد!
مثلا یه دختر یا یه پسر اگه چشمشون به ثروت فلان کس...

امضا : ryhneae

princess

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
118
پسندها
2,007
امتیازها
11,633
مدال‌ها
2
من نه اهن‌پرستم و نه مدلینگ پرست! نیازی نیست همه چیز در حد عالی باشه. همین که طرف یه ماشین در حد معمولی داشته باشه، برام کافیه. و نیازی ام نیس حالا مدلینگ باشه. قیافه بی‌اهمیت نیس؛ ولی خب اونقدی که جوونای امروزی بهش بها میدن هم مهم نیست. من خودم معتقدم قیافه پسر معمولی هم باشه کافیه... ما قرار نیس با چهره یه نفر زندگی کنیم ما با اخلاق و فهم و قلبش زندگی خواهیم کرد. پس اینان که مهمه نه قیافه...
شما فکر کن زیباترین پسر-دختر جهان باشه ولی اخلاق نداشته باشه نتونی حتی یه دیقه باهاش زندگی کنی. به چه دردت می‌خوره؟
و درضمن، وقتی مهر یکی به دلت می‌شینه تنها چیزی که نمی‌بینی قیافشه!
اون بوسه و اینا هم کاملا کار غلطیه! مگه اینجا اروپاس؟ مگه دین ما اسلام نیس؟ یعنی شما نمی‌تونی تا محرم شدن صبر کنی؟...

D O N Y A

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
426
پسندها
6,246
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
من به جون مادرم که می خوام دنیاش نباشه تا حالا با هیچ پسری دوست نشدم و علاقه ای هم به ولای علی به این روابط ندارم .
من خودم تو خانواده ای زندگی می کنم که خیلی سنتی هستند و محدودیتوش هر کسیو کلافه می کنه .
هیچ وقت نباید مانتوی بالای زانو بپوشم یا نباید موهام بیشتر از یه مقدار کمی بیرون باشه ؛ تنها جایی که تنها و با دوستم شیلا بدون مادر و پدرم میرم باشگاهمونه که نزدی خونمونه ، هیچوقت نشده تا الان که 16 سالمه تنها جایی برم منظورم از هیچ جایی خونه مادربزرگم که اون طرف خیابونه یا مدرسه امون که دو تا خیابون اون طرف تره و سوپری کنار خونمون نیست . پدر ن اون قدر تعصبیه که حتی من اجازه ندارم با پسر عمه ام که بزرگ تر از خودمه حرف بزنم یا اصلا نگاهم بهش بیوفته .
شاید در وحله ی اول دلم میخواست...

امضا : D O N Y A
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا