نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

آهن پرست یا مدلینگ پرست ...؟!

• نویسنده موضوع Deli_D
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 176
  • بازدیدها 5,827
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سوژین

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
50
پسندها
1,862
امتیازها
14,473
به نظرم مسخره است. چطور ممکنه به کسی که نمیشناسیش اعتماد کنی چون ، بهت میگه خوشگلی دوستت دارم وای چه نازی و... به نظرم دوست شدن اشتباه محضه

امضا : سوژین

سالخورده و گربه اش

کاربر فعال
سطح
27

ارسالی‌ها
947
پسندها
19,438
امتیازها
42,073
مدال‌ها
36
به نظر من اینکه بخواهیم افراد چه دختر یا پسر (فرقی نداره) محدود کنیم؛ اشتباهه!
هر چقدر محدودیت بیشتر باشه افراد برای امتحان چیزی حریص تر میشن.
البته در کل افراط و تفریط درست نیست.
نه انقدر باید فضا برای افراد بسته باشه و نه انقدر آزادی داده بشه که موجب نابودی و از هم پاشیدگی زندگی خودش بشه.
ولی موضوع دیگر این هست که از نظر من ارتباط هایی مثل حرف زدن، همکاری کردن، معاشرت کردن و... با جنس مخالف هیچ ایرادی ندارد.
در صورت رعایت شدن حد و حدود افراد، مشکلی پیش نخواهد آمد.
البته رعایت حد هر کس مهمه!
در آخر اینکه:
امروزه در جامعه ی ما خانواده ها اکثر مواقع فکر می کنند با محدود کردن، بسته کردن اطراف دختر یا پسر خودشون میتونند اون ها رو در برابر مشکلات و آسیب های جامعه حفظ کنند.
ولی این درست نیست...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : سالخورده و گربه اش

Lindaw

کاربر فعال
سطح
7

ارسالی‌ها
1,207
پسندها
8,153
امتیازها
31,973
مدال‌ها
8
نمي دونم از كجا و از كي ادما (كه ديگه نمي گم انسانها ) مخصوصا دخترا عقلشون رو از دست دادن پسرا هم به عنوان تفريح ازشون استفاده مي كنن

امضا : Lindaw

Mobiii

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
72
پسندها
1,898
امتیازها
12,773
پسری که پاک باشه خیلی کمه ولی خب دخترام دارن کم میشن...
نظرتون درباره رل بچه ۱۰ ساله ها چیه؟
ارهباید بگم که خودم دیدم :/ مشکل از جامعمونه چیزی که تو گوش هممون فرو کردن محدودیته ،دختر و پسر باید دور از هم باشن و اینطوری میشه که همه به جنس مخالف به عنوان رل نگاه میکنن.انسان وقتی محدود بشه دنبال ازادی میگرده مث ی گرگ میشه.
این دلیلش بود بنظرم

امضا : Mobiii

Mobiii

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
72
پسندها
1,898
امتیازها
12,773
حالا چرا خ**یا*نت میکنن؟
اولا بخاطر همین محدودیت کسایی هستن که بدون علاقه ای و برای سرگرمی رل میزنن یا بخاطر مشکلات متعددی که دارن. اونجوری میشه که رابطه تموم میشه و دوباره و دوباره همین تکرار میشه.
‌اینکه میگن دخترا اهن پرستن رو واقعا درک نمیکنم!!!
ولی مشکلات مالی هم زیاد شده و البته خرج، بیشتر دخترایی که اینجورین هم مشکل مالی داشتن چششون سیر نیست و پسراییم که مدل پرستن فقط دنبال یه چیزین که همه میدونیم

Mobiii

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
72
پسندها
1,898
امتیازها
12,773
حالا اصل تایپک
من خودم کسیو میتونم دوست داشته باشم که درکم کنه،دنبال محدودیت نباشه،تفاوتی بین دوجنس قائل نشه و از این چیزا
و وقتیم کسی و دوست داشته باشی حتی اگه زشت ترین فرد زمین باشه از نظر تو زیباست.پول هم صد درصد نه زیاد نه خیلی کم متوسط. شمایی که دم از عاشقی میزنی فردا باید ۰ار تا بچه بندازی دنبال خودت که اگه نتونن نیازاشونو بر طرف کنن یه مشکل دیگ پیش میاد پس با دید باز انتخاب کنین و البته فرصت کار کردن بدین. هنه از روز اول میلیاردر نبودن هممون فقط یه بند ناف داشتیم :)))

Nargesiii

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
107
پسندها
1,473
امتیازها
10,973
مدال‌ها
1
به نظر من حداقل تا یه هفته ادم باید اشنا شد و تا حد بوسیدن ادم باید رو داد و اینکه دم به دقیقه نباید باهاش بیرون باشی من قیافه مهمه برام پولم تا حدودی چون نمیخاد شوهرم باشه که بخام پولدار باشه

امضا : Nargesiii

Osenwt

مدیر بازنشسته
سطح
30

ارسالی‌ها
1,145
پسندها
18,554
امتیازها
55,873
مدال‌ها
25
نه رل داشتم نه حوصلشو دارم کلا مزخرفه خانواده مشکل ندارن

اصولی اعتقاد دارم دختر محبت ببینه طرف جنس مخالف نمیره

نه خیلی ازاد نه خیلی صفتو سخت بگیره خانواده بچرو متعادل

:/

امضا : Osenwt

B.H.R

کاربر نیمه فعال
سطح
2

ارسالی‌ها
186
پسندها
4,342
امتیازها
23,673
مدال‌ها
1
من که عقیده دارم این یک نوع خرد کردن غرور هست
یک پسر باید غرورش رو زیر پا بزاره، با ابروی دختری بازی کنه، در حالی که میدونه ممکنه همچین اتفاقی برای خواهر خودش هم بیوفته.
از اون طرف یک دختر غرورش رو زیر پا میزاره تا یک پسر اون رو مثل دستمال کاغذی بدونم و بعد از یک مدت بندازمش دور، قدر زحمات خوانوادش رو ندونه، و ببخشید اما خودش رو دو دستی تقدیم یک پسر کنه نا اونم هرکاری دلش میخواد رو بکنه.
اون وقت این دو طرف یک برچسب روی کار زشتشون میزارن و میگن، لازمه، کی تا حالا همچین کاری نکرده؟ برای پخته شدن لازمه و...
بعد همین نوع ادم ها اسم خودشون رو گذاشتن مغرور، ناموس‌پرست، باغیرت، به روز...
وکسانی که غرور دارن و شخصیت و از این کارها نمیکنند رو امل محسوب میکنند

**Black Knight**

کاربر انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
374
پسندها
3,941
امتیازها
20,173
مدال‌ها
1
من میدونم که پسرا یا دخترای خیابونی یا ببخشید اینو میگم خراب،
علاقه ی زیادی دارن که رل و...این مسخره بازی ها رو داشته باشن.
اگه مثلا یه اقا پسر خواهرش رو با پسری ببینه عصبی میشه و مثلا رگه غیرتش بزرگ میشه ولی به خودش نگاه نمیکنه که عاقا خودت با هزار نفری اون دخترها هم داداش دارن بابا دارن کلا میگم همه ی این چیزا بر میگرده به ما ماخودمون رل و سینگل رو اختراع کردیم و همیشه دوستیه اجتماعی رو سپره روابط می‌گیریم و این باعث میشه که ما یه اهن پرست و کنارش یه مدل پرست بشیم،
دیگه اقا پسرایی وجود نداره یا کم پیدا میشه که اول به قیافه نگاه نکنه،خلاصه تر میگم پسرا همیشه عاشق دخترای خوشگل میشن و هر وقت با دختر های خوب و مهربون نزدیک میشن و ازدواج میکنن عاشق نیستن چون لذت جوانی رو کشیدن و دق و دلی...

امضا : **Black Knight**
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا