Ď Ďaniýal- نو ورود سطح 0 ارسالیها 47 پسندها 2,364 امتیازها 16,078 11/7/20 #71 Dokhtareh Aby گفت باید بیدارش کنی و بپرسی خوابی؟ این خیلی بهتره که کلیک کنید تا باز شود... ن باو اگ خاب باشه بیدارش کنی ای چیزا حالیش نی یدفه عصابش خورد میشه من امتحان کردم:\ امضا : Ďaniýal-
Dokhtareh Aby گفت باید بیدارش کنی و بپرسی خوابی؟ این خیلی بهتره که کلیک کنید تا باز شود... ن باو اگ خاب باشه بیدارش کنی ای چیزا حالیش نی یدفه عصابش خورد میشه من امتحان کردم:\
Aby_ZM کاربر فعال سطح 17 ارسالیها 1,815 پسندها 9,043 امتیازها 31,973 مدالها 19 11/7/20 #72 Ďaniýal- گفت ن باو اگ خاب باشه بیدارش کنی ای چیزا حالیش نی یدفه عصابش خورد میشه من امتحان کردم:\ کلیک کنید تا باز شود... من شبها که میترسم میرم بالا سرش بیدارش میکنم میگم خوابی؟ هیچی دیگه میگه نه دارم پشتک میزنم و بدون توجه به من لالا امضا : Aby_ZM
Ďaniýal- گفت ن باو اگ خاب باشه بیدارش کنی ای چیزا حالیش نی یدفه عصابش خورد میشه من امتحان کردم:\ کلیک کنید تا باز شود... من شبها که میترسم میرم بالا سرش بیدارش میکنم میگم خوابی؟ هیچی دیگه میگه نه دارم پشتک میزنم و بدون توجه به من لالا