آموزشی نکات مهم خانه داری

پروین امیرکافی

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
7/8/17
ارسالی‌ها
206
پسندها
1,519
امتیازها
10,013
مدال‌ها
9
سطح
9
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
نکات خانه داری مهم
هنگام پختن گوجه فرنگی مقدار خیلی کمی شکر به اندازه یک نوک انگشت به آن اضافه کنید.طعم گوجه فرنگی حفظ خواهد شد.
▪ خیار سالاد را با پوست خورد کنید.پوست خیار طعم جالبی به سالاد شما می بخشد.
▪ مقداری جوش شیرین داخل آب سماور یا کتری ریخته آن را بجوشانیدجرمها برطرف می شود.
▪ لیمو را پیش از آبگیری مدت ۱۵ دقیقه درون آب داغ بیندازید،آب آن تقریبا دو برابر خواهد شد.
▪ برای جلو گیری از خشک و سفت شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن کره یا روغن بمالید .
▪ برای آنکه زرده تخم مرغ درست در وسط تخم مرغ قرار گیرد،هنگام پختن تخم مرغ ها در آب،آنها را بهم بزنید.
▪ پس از آنکه مرغ را آرد زدید،مدت یک ساعت آن را سرد کنید. اینکار باعث خواهد شد که هنگام سرخ کردن مرغ،پوشش آن بهتر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : پروین امیرکافی

پروین امیرکافی

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
7/8/17
ارسالی‌ها
206
پسندها
1,519
امتیازها
10,013
مدال‌ها
9
سطح
9
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
نکات خانه‌ داری

1-هنگام نظافت خانه به همه وسايل توجه داشته باشيد، بخصوص وسايلي را تميز كنيد كه فكرنمي كنيد نياز به تميز كردن داشته باشند. مثلا گلدان مصنوعي اي كه به نظر شما تميز است، مي تواند آنقدر گرد و خاك در خودش ذخيره كرده باشد كه برايتان ايجاد حساسيت كند.

2-تميز كردن تلفن را از ياد نبريد چراكه محققان دريافته اند گوشي تلفن مي تواند باعث انتقال ويروس يا باكتري شود. و همين عوامل بيماري زا با لب هاي شما برخورد مي كنند و در نهايت به دهانتان راه مي يابند.

3-نظافت سطل زباله بخصوص سطل هاي آشپزخانه و دستشويي نيز اهميت بسياري دارند. به اين نكته توجه داشته باشيد خالي كردن زباله به معناي تميز شدن سطل آن نيست پس نياز است تا خود سطل نيز هر از گاهي كاملا شسته و عاري از آلودگي شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : پروین امیرکافی

پروین امیرکافی

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
7/8/17
ارسالی‌ها
206
پسندها
1,519
امتیازها
10,013
مدال‌ها
9
سطح
9
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
چه وقت‌ باید به‌ غذا نمک‌ زد؟
1▪ به‌ سوپ‌ و آبگوشت‌ از ابتدای پخت‌ نمک‌ بزنید.
2▪ به‌ گوشت‌ها درست‌ اندکی‌ قبل‌ از برداشتن‌ از روی‌ آتش‌ نمک‌ بزنید.
3▪ سبزیجات‌ را در آب‌ نمک‌داربپزید.
 
امضا : پروین امیرکافی

پروین امیرکافی

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
7/8/17
ارسالی‌ها
206
پسندها
1,519
امتیازها
10,013
مدال‌ها
9
سطح
9
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
نکاتی در مورد گردو :
1▪ اگر می‌خواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید و دستتان سیاه نشود، داخل ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنید.
2▪ اگر می‌خواهید مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنید، گردوها را یک شب تمام، داخل آب نمک خیس کنید، سپس به آرامی پوست آن را شکسته و مغزگردو را بیرون بیاورید
 
امضا : پروین امیرکافی

پروین امیرکافی

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
7/8/17
ارسالی‌ها
206
پسندها
1,519
امتیازها
10,013
مدال‌ها
9
سطح
9
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
▪ برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.

▪ بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.

نکات مهمی در مورد آشپزی و خانه داری
▪ برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
▪ بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
▪ برای جلوگیری از پاشیدن کیک همراه با میوه خشک و یا کشمش، آن ها را کمی در آرد آغشته کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید.
▪ افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.
▪ هنگام تفت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : پروین امیرکافی

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا