غذای مدرن نان پسته؛نام پر مغز و خوشمزه

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
930
پسندها
2,387
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
28
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.
میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم:
آرد: چهار و یک دوم پیمانه
پودر شکر: 65 گرم
کره (به دمای محیط رسیده): 125 گرم
خمیرمایه: 10 گرم
تخم مرغ (به دمای محیط رسیده): یک عدد
روغن زیتون: 45 گرم
شیر: 100 میلی لیتر
مواد لازم میانی:
پسته (ریز خردشده): یک و یک دوم پیمانه
سرشیر: 200 گرم
پودر شکر: 65 گرم
طرز تهیه:
1. ابتدا برای تهیه مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2. برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
3. خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مطلوب بپوشانید و حدود 15 دقیقه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
3
بازدیدها
28
پاسخ‌ها
15
بازدیدها
90
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
71
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
43
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
45
عقب
بالا