نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

نظرتون...

• نویسنده موضوع سامیار زاهد
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 37
  • بازدیدها 1,576
  • کاربران تگ شده هیچ

AmirAdabi❆

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
462
پسندها
12,245
امتیازها
31,973
مدال‌ها
19
خوب نظر بدین.. راجب و مرگ و زندگی و اینکه نظرتون راجب ادمایی که خود کشی میکنن و مرگ میخوان چیه و بر عکسش.. راجب جون دوستا؟!

خودتو عضو کدوم دسته این؟

نظر بدین:
اونهایی که تو فکر خودکشی هستن، ی احمق به تمام عیارن...حتی اگه بدترین بلاها هم سرشون اومده باشه...نباید ناامید بشن...این انتقام از زندگیه.

امضا : AmirAdabi❆

niloo_gh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
13
پسندها
527
امتیازها
4,013
کسی ک خودکشی میکنه گناهکار نیست فقط به خودش حق داده ک کمتر تو این هوای آلوده نفس بکشه همین...

امضا : niloo_gh

دلٕـ آرا

کاربر انجمن
سطح
13

ارسالی‌ها
285
پسندها
6,082
امتیازها
23,673
مدال‌ها
15
کسی که خودکشی میکنه قطعا انقدر روزگار زور بالاش اورده
وگرنه کسی از اینکه خیلی خوشحاله خودکشی نمیکنه ...

فاطمه عبدالهی

نویسنده انجمن
سطح
35

ارسالی‌ها
2,725
پسندها
33,245
امتیازها
66,873
مدال‌ها
32
خودکشی مال بچه سوسولاس که تا دوست دخدرشون / پسرشون ولشون میکنه یا یه مشکل کوچولو براشون پیش میاد خودکشی میکنن ⁦=_=⁩

فاطمه عبدالهی

نویسنده انجمن
سطح
35

ارسالی‌ها
2,725
پسندها
33,245
امتیازها
66,873
مدال‌ها
32
آدم باید با مشکلات مثل مرد بجنگه نه خودکشی کنه ، خودکشی راهش نیست

Elena

کاربر انجمن
سطح
24

ارسالی‌ها
363
پسندها
15,129
امتیازها
39,073
مدال‌ها
17
خودکشی راه مطمئنی نیست واقعا حتی بعضی وقتا ۵۰/۵۰ هم نیست یعنی مطمئن نیستی وقتی خودکشی کنی قطعا میری یا ممکنه بمونی با زخما و سرکوفتای بیشتر پس این که هیچی
خارج از این اصلا خودکشی دل و جرئت و شجاعت خاصی می خواد که پای حرف خیلییااا میگن اره ما خودکشی میکنیم و از این حرفا ولی پای عمل که می شه به جرئت می گم ۰.۱ اون آدما واقعا حاضرن اینکارو کنن
و باز هم تو دنیا امروزی (چند نفرو به عینه دیدم ) که میان رگ دستشونو می زنن حالا گاه عمیق گاه فقط نمایشی ولی اکثرا جوری می‌زنن که بخیه لازم باشه به چند دلیل
۱با ننه هاشون قهر کردن (یاسمن دوست خودم به خاطر همین رگ زد :/ )
۲ گاها می خوان کلاس بزارن و حس خود شاخ پندار بودن بهشون دست میده و فک می‌کنن شاخ بودن به رگ زدنه و می زنن (آیناز اینکارو کرد )
۳...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Matin-ms

رو به پیشرفت
سطح
11

ارسالی‌ها
120
پسندها
3,033
امتیازها
16,633
مدال‌ها
9
مرگ چیز خوبیه زندگی هم خوبه هر دوش به جای خود به نظر من ما باید زندگی کنیم هر چند مشکل هر چند سخت تا به اون روح والای مورد نظر برسیم (تناسخ)
اما روش مردن:
خب راستش این روزا از این خود کشیای الکی تو جامعه زیاد اتفاق افتاده و به طبع نظر مردمو راجب این جور مسائل خدشه دار کرده اما در واقعیت این طور نیست که خود کشی کار انسان های ضعیف بوده باشه یا هر چیزی به نظر من خودکشی اگه واقعا خودکشی باشه کار اونایی هست که راه زندگیشونو گم کردن به بن بست زیادی حجم افکار خودشون رسیدن# اگرم از این خودکشی های الکی باشه که بحثش جداست.
# طبق تحقیقات یک دانشمند امریکایی بیشتر خود کشی ها مربوط به زمان سی سالگی هست چون تو این دوره ادما وارد یه برهه جدید از زندگی میشن. تو این دوره ادما به دو دسته تقسیم میشن...

امضا : Matin-ms

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40

ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,837
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
اگه از من بپرسی درمورد اون کسی که خودکشی میکنه فقط میتونم بگم یا که خیلی پر دلو جرعته یا هم که خیلی خره:/
راستش من هنوز درست نمیفهمیدم که چرا میگن این کار یه گناهه ولی وقتی میپرسم میگن چون خدا نمی‌خواد کسی جور دیگه ای بجز مرگ اصلیش بمیره
ولی بنظرم حتما یه دلیل بهتریم هست که ما نمی‌دونیم!

sara.gh

کاربر فعال
سطح
6

ارسالی‌ها
1,055
پسندها
13,000
امتیازها
40,673
مدال‌ها
7
من ازون دسته ایم ک دوس دارم مرگ زودتر برام اتفاق بیوفته البته ب طور طبیعی ! ... با اینکه میدونم اینورم چیز خاصی در انتظارم نیس! شاید بد تر از این دنیا باشه

آخرین ویرایش

Wonder

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
176
پسندها
6,171
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12
مرگ فقط يك پله…يك تونل…كه ما رو از يه مكان به يه مكان ديگه مي بره…
مرگ اصلا ترسناك نيست…به نظرم خيلي لذت بخش و زيباست…با اين كه بار گناهانم كم نيست و اون دنيا وضعيت مناسبي ندارم ولي مرگ رو پله براي نزديكتر شدن به معرفت الهي مي بينم و پاسخي براي تمام سئوالات بي جوابم…به طوري كه هر وقت احساس مي كنم دارم ميميرم(كه بعضي مواقع بهم دست ميده) احساس شعف و شادي من رو فرا ميگيره…
و البته زندگي… زندگي فرصتي براي پرورش روح و جسم، لذت بردن از زيبايي ها و احساسات انساني و روحاني، ادراك و افتخار و فهم و شعور و غرور از افرينش…
كسي كه با خود كشي فكر ميكنه به پايان اين غم هايي كه چه كاذب يا واقعي هستند ميرسه، تنها جاهله يا عاقل و داناست و سعي در گول زدن خودش داره… منظور از جاهل اينه كه فرد به اين فهم...

امضا : Wonder
عقب
بالا