- ارسالیها
- 789
- پسندها
- 9,340
- امتیازها
- 27,673
- مدالها
- 18
باهات بدجور موافقم...لطفا بس کنین.همه ی کشورا وضع مارو دارن مااز همشون بهتریم پاتونو بیرون از این کشور گذاشتین یا منبع مستند براتون ماهواره بود
باهات بدجور موافقم...لطفا بس کنین.همه ی کشورا وضع مارو دارن مااز همشون بهتریم پاتونو بیرون از این کشور گذاشتین یا منبع مستند براتون ماهواره بود
هر کشوری یه بدی داره نمیشه گفت کدوم بهترهنرفتین هلند ببینین مارکسیستا چطور فرزندای مسلمانارو ازشون جدا میکنن وتعلیم کیلیسایی میدن.تو ایران کجا اینکارو کردن
ندیدین سر بچه های سوری چی اومد؟
موافقم چون تو خیابون تو روز روشنش هیچ کس دختری روقربانی ...........هر کشوری یه بدی داره نمیشه گفت کدوم بهتره
ولی اگه قرار باشه کشوری رو انتخاب کنم ایران رو انتخاب میکنم
خدایی اینجا دیدی؟دیدی دخترو پسری تو خیابون تو ملاعام باهم ......داشته باشن؟بله به نظر من این مشکل تو همه کشور ها هست ربطی هم به فرهنگ و یا حجاب و ...... نداره
ممنونم پس تاحدی دختر اینجا امنیت دارن تو کشورای دیگه ندارن تاساعت۱۲شب هم بیرونن .نه والا ندیدم هر چه قدر هم که این مشکل تو ایران زیاد باشه هیچ وقت وسط خیابون این کار رو نمیکنن
فکرشو که میکنم خنده م میگیره
یه کاری نکنین خانومم شب خونه راهم نده ختم جلسه دادیما :give_up::give_up:باس بع حقووق هم احترام بزاریمم :hee_hee:چع هم وطن چع غیر هم وطن:batting_eyelashes:عادلانع نیس:rock_on: