| Ṃὄђᾄммᾄḋ | کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 998 پسندها 15,331 امتیازها 38,073 مدالها 22 19/6/20 #21 tasnim گفت این سوال حقوقی است . هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط می کند ، بازمانده ها را کجا دفن می کنند ؟ کلیک کنید تا باز شود... بازمانده رو که دفن نمیکنن:/
tasnim گفت این سوال حقوقی است . هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط می کند ، بازمانده ها را کجا دفن می کنند ؟ کلیک کنید تا باز شود... بازمانده رو که دفن نمیکنن:/
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 13/9/20 #23 راننده خودِ من هستم! پس سن خودمان را مینویسیم! ۱۶/۵ ساله! tasnim گفت فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول ۶ نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم ۳ نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟ کلیک کنید تا باز شود...
راننده خودِ من هستم! پس سن خودمان را مینویسیم! ۱۶/۵ ساله! tasnim گفت فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول ۶ نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم ۳ نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟ کلیک کنید تا باز شود...