خالق خلاق رفیق جدید انجمن سطح 8 ارسالیها 79 پسندها 1,121 امتیازها 6,278 مدالها 7 سن 20 23/5/20 #541 nila a گفت همیشه زندگی اونطوری که تو دلت میخواد پیش نمیره کلیک کنید تا باز شود... همیشه به خودت و خدایت متکی باش! آدمها لیاقت تکیه کردن ندارند... امضا : خالق خلاق
nila a گفت همیشه زندگی اونطوری که تو دلت میخواد پیش نمیره کلیک کنید تا باز شود... همیشه به خودت و خدایت متکی باش! آدمها لیاقت تکیه کردن ندارند...
ثنا بانو رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 68 پسندها 2,406 امتیازها 11,378 مدالها 8 سن 24 23/5/20 #542 خالق خلاق گفت همیشه به خودت و خدایت متکی باش! آدمها لیاقت تکیه کردن ندارند... کلیک کنید تا باز شود... دلم باران میخواهد و دلدار و قدمهایی همراه و ساحلی بی انتها برای درد دل از ناکجاهای زندگی
خالق خلاق گفت همیشه به خودت و خدایت متکی باش! آدمها لیاقت تکیه کردن ندارند... کلیک کنید تا باز شود... دلم باران میخواهد و دلدار و قدمهایی همراه و ساحلی بی انتها برای درد دل از ناکجاهای زندگی
خالق خلاق رفیق جدید انجمن سطح 8 ارسالیها 79 پسندها 1,121 امتیازها 6,278 مدالها 7 سن 20 23/5/20 #543 nila a گفت دلم باران میخواهد و دلدار و قدمهایی همراه و ساحلی بی انتها برای درد دل از ناکجاهای زندگی کلیک کنید تا باز شود... یک رفیق خوب باش، برای کسانی که رسم رفاقت میدانند. امضا : خالق خلاق
nila a گفت دلم باران میخواهد و دلدار و قدمهایی همراه و ساحلی بی انتها برای درد دل از ناکجاهای زندگی کلیک کنید تا باز شود... یک رفیق خوب باش، برای کسانی که رسم رفاقت میدانند.
ثنا بانو رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 68 پسندها 2,406 امتیازها 11,378 مدالها 8 سن 24 23/5/20 #544 خالق خلاق گفت یک رفیق خوب باش، برای کسانی که رسم رفاقت میدانند. کلیک کنید تا باز شود... دلدادهی توأم رویای هر شبی عاشق نمیشدم عاشق شدم ببین
خالق خلاق گفت یک رفیق خوب باش، برای کسانی که رسم رفاقت میدانند. کلیک کنید تا باز شود... دلدادهی توأم رویای هر شبی عاشق نمیشدم عاشق شدم ببین
خالق خلاق رفیق جدید انجمن سطح 8 ارسالیها 79 پسندها 1,121 امتیازها 6,278 مدالها 7 سن 20 23/5/20 #545 nila a گفت دلدادهی توأم رویای هر شبی عاشق نمیشدم عاشق شدم ببین کلیک کنید تا باز شود... نگاهم با نگاهت کرد برخورد خدا نصفت کنه "الاغ جونم" حالم به هم خورد امضا : خالق خلاق
nila a گفت دلدادهی توأم رویای هر شبی عاشق نمیشدم عاشق شدم ببین کلیک کنید تا باز شود... نگاهم با نگاهت کرد برخورد خدا نصفت کنه "الاغ جونم" حالم به هم خورد
ثنا بانو رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 68 پسندها 2,406 امتیازها 11,378 مدالها 8 سن 24 23/5/20 #546 خالق خلاق گفت نگاهم با نگاهت کرد برخورد خدا نصفت کنه "الاغ جونم" حالم به هم خورد کلیک کنید تا باز شود... دمت گرم ساچیدم با این جملت
خالق خلاق گفت نگاهم با نگاهت کرد برخورد خدا نصفت کنه "الاغ جونم" حالم به هم خورد کلیک کنید تا باز شود... دمت گرم ساچیدم با این جملت
Setayesh-B کاربر فعال سطح 29 ارسالیها 1,178 پسندها 25,768 امتیازها 47,073 مدالها 21 23/5/20 محروم #547 خالق خلاق گفت نگاهم با نگاهت کرد برخورد خدا نصفت کنه "الاغ جونم" حالم به هم خورد کلیک کنید تا باز شود... در و دیوار ریختن رو سرم بعد رفتنت امضا : Setayesh-B
خالق خلاق گفت نگاهم با نگاهت کرد برخورد خدا نصفت کنه "الاغ جونم" حالم به هم خورد کلیک کنید تا باز شود... در و دیوار ریختن رو سرم بعد رفتنت
ملکه قلم*ف. فرخی* رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 92 پسندها 678 امتیازها 3,803 مدالها 6 2/10/20 #548 طواف کعبهی دل کن اگر دلی داری دلست کعبه معنی تو گِل چه پنداری S E T A گفت در و دیوار ریختن رو سرم بعد رفتنت کلیک کنید تا باز شود... امضا : ملکه قلم*ف. فرخی*
طواف کعبهی دل کن اگر دلی داری دلست کعبه معنی تو گِل چه پنداری S E T A گفت در و دیوار ریختن رو سرم بعد رفتنت کلیک کنید تا باز شود...
•HOORYA• کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 923 پسندها 17,166 امتیازها 37,073 مدالها 24 5/10/20 #549 ملکه قلم گفت طواف کعبهی دل کن اگر دلی داری دلست کعبه معنی تو گِل چه پنداری کلیک کنید تا باز شود... یه حسی دارم؛ نمیدونم چیه امضا : •HOORYA•
ملکه قلم گفت طواف کعبهی دل کن اگر دلی داری دلست کعبه معنی تو گِل چه پنداری کلیک کنید تا باز شود... یه حسی دارم؛ نمیدونم چیه
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/10/20 #550 ARKA∞ گفت یه حسی دارم؛ نمیدونم چیه کلیک کنید تا باز شود... هر کسی را همدم غم ها و تنهای مدان امضا : m.sina