SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 8/2/19 نویسنده موضوع #21 در پی آن نگاه های بلند ، حسرتی ماند و آه های بلند! | فریدون مشیری | امضا : SHIRIN.SH
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 8/2/19 نویسنده موضوع #22 معنی "با تو بودن" برای من "به سلطنت رسیدن" است. چه قدر در کنار تو مغرورم ! | احمد شاملو | ** تصویری از احمدشاملو و آیدا ** امضا : SHIRIN.SH
معنی "با تو بودن" برای من "به سلطنت رسیدن" است. چه قدر در کنار تو مغرورم ! | احمد شاملو | ** تصویری از احمدشاملو و آیدا **
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 10/2/19 نویسنده موضوع #23 من هم اول که دیدمت گفتم: حذر از چشم م**س.ت خون خوارت! تو بدین هر دو چشم خواب آلود چه غم از چشم های بیدارت.. | سعدی | لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : SHIRIN.SH
من هم اول که دیدمت گفتم: حذر از چشم م**س.ت خون خوارت! تو بدین هر دو چشم خواب آلود چه غم از چشم های بیدارت.. | سعدی | لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 10/2/19 نویسنده موضوع #24 تو را می ستایم همچو درمانده ای که خدا را میخواند تو را می نوازم همچو باد، که گل شقایقی را لمس میکند تو را میخوانم تو را میخوانم امروز تو را میخوانم فردا تو را تمام عمر میخوانم تو را میخوانم وقت دلتنگی همچو عاشقی نا امید تو را دوست میدارم نه همچو مجنون نه همچو فرهاد تو را دوست دارم مثل خودم که در عشقت خبره شدم تو را دوست میدارم... تو را ، برای دوست داشته شدن آفریدند | شریف شهابی | امضا : SHIRIN.SH
تو را می ستایم همچو درمانده ای که خدا را میخواند تو را می نوازم همچو باد، که گل شقایقی را لمس میکند تو را میخوانم تو را میخوانم امروز تو را میخوانم فردا تو را تمام عمر میخوانم تو را میخوانم وقت دلتنگی همچو عاشقی نا امید تو را دوست میدارم نه همچو مجنون نه همچو فرهاد تو را دوست دارم مثل خودم که در عشقت خبره شدم تو را دوست میدارم... تو را ، برای دوست داشته شدن آفریدند | شریف شهابی |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 10/2/19 نویسنده موضوع #25 سقف ها مثل زن های وطنم صبورند می دانند آن که هر شب چشم دوخته به تَرَک هاشان یا به خواب خواهد رفت یا به رویایی دیگر | یاور مهدی پور | امضا : SHIRIN.SH
سقف ها مثل زن های وطنم صبورند می دانند آن که هر شب چشم دوخته به تَرَک هاشان یا به خواب خواهد رفت یا به رویایی دیگر | یاور مهدی پور |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 10/2/19 نویسنده موضوع #26 تورا گم میکنم هرروز و پیدا میکنم هرشب بدینسان خوابها را باتو زیبامیکنم هرشب چنان دستم تهی گردیده از گرمایِ دست تو که این یخ کرده را از بیکسی، ها میکنم هرشب | محمد علی بهمنی | امضا : SHIRIN.SH
تورا گم میکنم هرروز و پیدا میکنم هرشب بدینسان خوابها را باتو زیبامیکنم هرشب چنان دستم تهی گردیده از گرمایِ دست تو که این یخ کرده را از بیکسی، ها میکنم هرشب | محمد علی بهمنی |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 10/2/19 نویسنده موضوع #27 ما به همراه آب و باد خاک و آتش تبعید این سیاره شده ایم. و اینجا ؛ زیباترین جا برای تنهایی ست… | شهرام شیدایی | امضا : SHIRIN.SH
ما به همراه آب و باد خاک و آتش تبعید این سیاره شده ایم. و اینجا ؛ زیباترین جا برای تنهایی ست… | شهرام شیدایی |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 10/2/19 نویسنده موضوع #28 صبح ِ روز ششم بود مرد ها را برای جنگ آفرید زنان را برای بوسه... | عباس فتوت رئوف | امضا : SHIRIN.SH
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 10/2/19 نویسنده موضوع #29 یادت همچون مسافر خستهای توی تاکسیست که دنبال فرصت است سر روی شانهی من بیاندازد و بخوابد من اما صورتم را از سردی شیشه میکَنم شانهام را تکان میدهم پیاده میشوم و تمام ِ مسیر باقیمانده را میدَوم به خانه می رسم ، یادت ، قبل از من چای دم کرده است | مهدی صادقی | امضا : SHIRIN.SH
یادت همچون مسافر خستهای توی تاکسیست که دنبال فرصت است سر روی شانهی من بیاندازد و بخوابد من اما صورتم را از سردی شیشه میکَنم شانهام را تکان میدهم پیاده میشوم و تمام ِ مسیر باقیمانده را میدَوم به خانه می رسم ، یادت ، قبل از من چای دم کرده است | مهدی صادقی |
SHIRIN.SH مدیر بازنشسته سطح 48 ارسالیها 13,757 پسندها 128,110 امتیازها 96,873 مدالها 36 10/2/19 نویسنده موضوع #30 تو ظریفی مثل گلدوزی یک دختر عاشق ! که دلانگیزترین گلها را روی روبالشی عاشق خود میدوزد با تو بودن خوبست تو چراغ ، من شب که به نور کتاب دل تو و کتاب دل خود را که خطوط تن توست ! خوش خوشک میخوانم تو درختی ، من آب من کنار تو آواز بهاران را، میخندم و میخوانم میگریم و میخوانم با تو بودن خوبست تو قشنگی مثل تو ، مثل خودت مثل وقتی که سخن میگویی مثل هروقت که برمیگردی از کوچه به خانه مثل تصویر درختی در آب روی کاشانه ، در چشمان منتظرم میرویی .... | منوچهر آتشی | امضا : SHIRIN.SH
تو ظریفی مثل گلدوزی یک دختر عاشق ! که دلانگیزترین گلها را روی روبالشی عاشق خود میدوزد با تو بودن خوبست تو چراغ ، من شب که به نور کتاب دل تو و کتاب دل خود را که خطوط تن توست ! خوش خوشک میخوانم تو درختی ، من آب من کنار تو آواز بهاران را، میخندم و میخوانم میگریم و میخوانم با تو بودن خوبست تو قشنگی مثل تو ، مثل خودت مثل وقتی که سخن میگویی مثل هروقت که برمیگردی از کوچه به خانه مثل تصویر درختی در آب روی کاشانه ، در چشمان منتظرم میرویی .... | منوچهر آتشی |