R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 13/1/20 نویسنده موضوع محروم #111 and we didn't talk after that" it's probably the saddest thing to say "و ديگه بعد از اون باهم حرف نزديم" ميتونه غمگين ترين جمله اى باشه كه ميشه گفت امضا : R_MāN'8
and we didn't talk after that" it's probably the saddest thing to say "و ديگه بعد از اون باهم حرف نزديم" ميتونه غمگين ترين جمله اى باشه كه ميشه گفت
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 26/1/20 نویسنده موضوع محروم #112 Hayat şatranca benzer Bilmediğin de herkes sana öğretmek ister Ama öğrendikten sonra Artık herkes seni yenmek ister | زندگی مثل بازی شطرنج میمونه! اگه بلد نباشی همه میخوان یادت بدن وقتی هم که یاد گرفتی همه میخوان شکستت بدن! | امضا : R_MāN'8
Hayat şatranca benzer Bilmediğin de herkes sana öğretmek ister Ama öğrendikten sonra Artık herkes seni yenmek ister | زندگی مثل بازی شطرنج میمونه! اگه بلد نباشی همه میخوان یادت بدن وقتی هم که یاد گرفتی همه میخوان شکستت بدن! |
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 26/1/20 نویسنده موضوع محروم #113 Ich brauche eine Umarmung am Morgen, um aufzuwachen Verdammt, ich weiß nicht, warum ich es nicht finden kann.. |~ من صُبا که بیدار میشم یه بغل درمانی نیاز دارم... لعنتی نمیدونم چرا پیداش نیس! ~| امضا : R_MāN'8
Ich brauche eine Umarmung am Morgen, um aufzuwachen Verdammt, ich weiß nicht, warum ich es nicht finden kann.. |~ من صُبا که بیدار میشم یه بغل درمانی نیاز دارم... لعنتی نمیدونم چرا پیداش نیس! ~|
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 29/1/20 نویسنده موضوع محروم #114 85% of relationships end, Because why should I text first...!!! ۸۵ درصد روابط دوستی ها تمام می شوند؛ چون، چرا اول باید من پیام بدم؟! امضا : R_MāN'8
85% of relationships end, Because why should I text first...!!! ۸۵ درصد روابط دوستی ها تمام می شوند؛ چون، چرا اول باید من پیام بدم؟!
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 29/1/20 نویسنده موضوع محروم #115 iyiyim desem inanır Öyle yabancıyız birbirimize اگه بگم حالم خوبه باور میکنه انقدر که ما با هم غریبه ایم امضا : R_MāN'8
iyiyim desem inanır Öyle yabancıyız birbirimize اگه بگم حالم خوبه باور میکنه انقدر که ما با هم غریبه ایم
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 1/2/20 نویسنده موضوع محروم #116 3 things to keep private : 1. Income. 2. Love life. 3. Next move. 3 تا چیز رو مخفی نگهدار درآمدت عشقِ زندگیت حرکتِ بعدیت امضا : R_MāN'8
3 things to keep private : 1. Income. 2. Love life. 3. Next move. 3 تا چیز رو مخفی نگهدار درآمدت عشقِ زندگیت حرکتِ بعدیت
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 23/2/20 نویسنده موضوع محروم #117 People always choose the wrong person first and then when the right person arrives, they just stop trusting people. آدما، اول همیشه فرد اشتباه رو انتخاب میکنن، همین که ادم درست برسه، از اعتمادکردن به ادما دست می کشن. امضا : R_MāN'8
People always choose the wrong person first and then when the right person arrives, they just stop trusting people. آدما، اول همیشه فرد اشتباه رو انتخاب میکنن، همین که ادم درست برسه، از اعتمادکردن به ادما دست می کشن.
☆^دوستدار_زندگی^☆ مدیر بازنشسته سطح 6 ارسالیها 1,390 پسندها 31,877 امتیازها 69,173 مدالها 5 6/4/20 #118 Güldü Etrafıma bi baktım Kalbimden hariç her şey yerindeydi خندید یه نگاه به دور و برم انداختم همه چیز سر جاش بود به جز قلب من! امضا : ☆^دوستدار_زندگی^☆
Güldü Etrafıma bi baktım Kalbimden hariç her şey yerindeydi خندید یه نگاه به دور و برم انداختم همه چیز سر جاش بود به جز قلب من!
☆^دوستدار_زندگی^☆ مدیر بازنشسته سطح 6 ارسالیها 1,390 پسندها 31,877 امتیازها 69,173 مدالها 5 7/4/20 #119 Loving someone you don't see every day is not a bad thing. It's just a proof that love is not in sight but in the heart. دوست داشتن کسی که هر روز نمیبینیش چیز بدی نیست، گواه براینه که عشق به دیدن نیست، به دله... امضا : ☆^دوستدار_زندگی^☆
Loving someone you don't see every day is not a bad thing. It's just a proof that love is not in sight but in the heart. دوست داشتن کسی که هر روز نمیبینیش چیز بدی نیست، گواه براینه که عشق به دیدن نیست، به دله...