R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 13/2/19 نویسنده موضوع محروم #31 Beni sevmeni falan beklemiyorum Beni sevdiğime pişman etme yeter! انتظاری ندارم که دوستم داشته باشی منو از دوست داشتنت پشیمون نکن کافیه.. (..) امضا : R_MāN'8
Beni sevmeni falan beklemiyorum Beni sevdiğime pişman etme yeter! انتظاری ندارم که دوستم داشته باشی منو از دوست داشتنت پشیمون نکن کافیه.. (..)
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 13/2/19 نویسنده موضوع محروم #32 مرد: «تا حالا آرزوی مرگ کردی؟» پیرمرد: «نه، احمقانه ست که تو این زمونه آرزوی نعمت داشته باشی.» .. Öyle saçma özlüyorum ki hem görmek istiyorum hem dövmek اونقدر احمقانه دل تنگش میشم که هم میخوام ببینمش هم میخوام بزنمش امضا : R_MāN'8
مرد: «تا حالا آرزوی مرگ کردی؟» پیرمرد: «نه، احمقانه ست که تو این زمونه آرزوی نعمت داشته باشی.» .. Öyle saçma özlüyorum ki hem görmek istiyorum hem dövmek اونقدر احمقانه دل تنگش میشم که هم میخوام ببینمش هم میخوام بزنمش
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 13/2/19 نویسنده موضوع محروم #33 + تا حالا کسی رو کشتی ؟ - نه، ولی یه بارقلب یکی رو شکستم. .. Bazı insanlar, bazı insanlara şifadır, Allah şifamızı versin بعضی انسانها واسه بعضی انسانها شفا هستن، خدا شفامون بده امضا : R_MāN'8
+ تا حالا کسی رو کشتی ؟ - نه، ولی یه بارقلب یکی رو شکستم. .. Bazı insanlar, bazı insanlara şifadır, Allah şifamızı versin بعضی انسانها واسه بعضی انسانها شفا هستن، خدا شفامون بده
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 13/2/19 نویسنده موضوع محروم #34 Üzerine "bu benim" yazmak istediğim insanlar var یه آدمهایی هستن که دلم میخواد روشون بنویسم "این برای منه" امضا : R_MāN'8
Üzerine "bu benim" yazmak istediğim insanlar var یه آدمهایی هستن که دلم میخواد روشون بنویسم "این برای منه"
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 13/2/19 نویسنده موضوع محروم #35 Wenn ich sterbe Vielleicht weint sie nur Aber wenn sie weint dann sterbe ich من اگه بمیرم اون شاید فقط گریه کنه اما اگه اون گریه کنه من میمیرم (..) امضا : R_MāN'8
Wenn ich sterbe Vielleicht weint sie nur Aber wenn sie weint dann sterbe ich من اگه بمیرم اون شاید فقط گریه کنه اما اگه اون گریه کنه من میمیرم (..)
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 13/2/19 نویسنده موضوع محروم #36 Senin bir defa adının geçtiği yerde, benim bin defa içim geçiyor be جایی که اسم تو یه بار میاد دل من هزار بار میره.. (..) امضا : R_MāN'8
Senin bir defa adının geçtiği yerde, benim bin defa içim geçiyor be جایی که اسم تو یه بار میاد دل من هزار بار میره.. (..)
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 14/2/19 نویسنده موضوع محروم #37 Du bist da aber blass Du redest aber bitter Du liebst mich aber kalt Was ist zwingend um mich zulieben هستی اما.. کمرنگ حرف میزنی اما.. تلخ محبت میکنی اما.. سرد چه اجباریست دوست داشتن من ؟ امضا : R_MāN'8
Du bist da aber blass Du redest aber bitter Du liebst mich aber kalt Was ist zwingend um mich zulieben هستی اما.. کمرنگ حرف میزنی اما.. تلخ محبت میکنی اما.. سرد چه اجباریست دوست داشتن من ؟
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 14/2/19 نویسنده موضوع محروم #38 sometimes you have to say goodbye to the person you love the most just to keep them happy. __ بعضى اوقات بايد به كسايى كه از همه بيشتر دوسشون دارى بگى خداحافظ براى اينكه خوشحالشون كنى.. (..) امضا : R_MāN'8
sometimes you have to say goodbye to the person you love the most just to keep them happy. __ بعضى اوقات بايد به كسايى كه از همه بيشتر دوسشون دارى بگى خداحافظ براى اينكه خوشحالشون كنى.. (..)
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 14/2/19 نویسنده موضوع محروم #39 Be careful who you push away some of us don't come back! حواست باشه كى رو از خودت ميرونى !بعضى از ما برنميگرديم .. D امضا : R_MāN'8
Be careful who you push away some of us don't come back! حواست باشه كى رو از خودت ميرونى !بعضى از ما برنميگرديم .. D
R_MāN'8 کاربر حرفهای سطح 8 ارسالیها 1,766 پسندها 51,247 امتیازها 64,873 مدالها 10 14/2/19 نویسنده موضوع محروم #40 Ve Gülüşü öyle masumdu ki azrail olduğunu bilemedim و خنده اش به حدی معصوم بود که عزرائیل بودنشو نفهمیدم .. N.g امضا : R_MāN'8
Ve Gülüşü öyle masumdu ki azrail olduğunu bilemedim و خنده اش به حدی معصوم بود که عزرائیل بودنشو نفهمیدم .. N.g