کیک و شیرینی کیک رد ولوت (قرمز مخملی)

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 257
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته ویرایش + ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,095
پسندها
43,743
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
22
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
کیک رد ولوت (قرمز مخملی)

حتما قبلا با معنی عبارت "ردولوت" یا همون "قرمز مخملی"، تاریخچش و انواع محصولات قنادی با این نام آشنا شدهاید . کیک قرمز مخملی که از محبوب های منوی کافی شاپ ها و مهمونی هاست دو خصوصیت اصلی داره که در نامش هم موجوده، خصوصیت اول بافت مخملیه که از فعل و انفعالات شیمیایی بین پودر کاکائو، سرکه و جوش شیرین بدست میاد و دومی رنگ قرمزه که بسته به دستور از تیره تا روشن متغیره.


نکات پخت کیک قرمز مخملی

  • از مهم ترین دلایل محبوبیت کیک ردولوت رنگ زیبای قرمزشه و مهم ترین نکته ای که باید برای پخت یک کیک خوشرنگ رعایت کنید، انتخاب پودر کاکائوی رنگ روشنه. این رو بدونید که اگر از پودر کاکائوی تیره تُرک که به صورت فله ای در لوازم قنادی ها به فروش می رسه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] `Nastaran

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
222
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
278
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
159
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
145
عقب
بالا