فال شب یلدا

جنجالی ترین کارت در مدرسه چی بودِ؟

Aisa Hami

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
825
پسندها
17,296
امتیازها
38,073
مدال‌ها
24
ی دفه با یکی از دوستام در دفترو با نخ نامرئی بستیم به میخ تابلوی اعلانات
بعد ناظم میخاست بره تو هی گیر میکرد
بعدشم نخ پوکید و دستشو پاره کرد نخ بردنش بخیه زد خخ
ی دفه هم برگه های امتحانو از زیر دست معلم زبان دزدیدیم با همین دوستم
درستش کردیم گزاشتیم سر جاش
فعلا از امسال همینا یادم میاااد

Asal.shb

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
0
پسندها
40
امتیازها
30
معلممون امتحان ریاضی گرفته بود،من اکثرا تو امتحانا اولین نفری هستم که ورق رو میده،ولی چون ایندفعه بچه ها ازم خواسته بودن بهشون تقلب برسونم پس ندادم و نشستم به کل کلاس تقلب پخش کردم و معلممون دید و اومد کاغذی رو که با حوصله و سلیقه نوشته بودم تا به بغل دستیم بدم رو گرفت و گفت:«به به عسل جان!این چندمین ورقی بود که می خواستی پخش کنی؟»منم که از رو نرفتم و گفتم:«خانم،تورو خدا اون یکی هارو میگرفتین ولی برا این زیادی زحمت کشیده بودم،چرا اینو میگیرین و ...».:pardon:
این معلممون رو اونقدر دوس دارم،تازه اون روز دیدمش دوستم که ازم یه سال بزرگتره میگه:«خانم،توروخدا این عسل رو چطوری میتونین تحمل کنین؟»اونم میگه:«خیلی عالی،اونقدر بچه خوبی هست،یدونه هستش»دوستم میگه:«پس من چی»میگه:«خوب دیگه،واقعیتش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
لقب یکی از بچه ها که فرزاد بود و شبیه دوستم بود و دوستم روش کراش زده بود رو روی یه برگه نوشتم :
شب عروسی زینب و فرزاد
با عکس دختر و پسر

چن ماه بعد افتاده بود وسط کلاسمون معلم ادبیاتمون برداشت داد دست مدیر و دفتر و بعدش هم .......

البته در اخر ثابت شد که فرزاد لقب دختری بود که از ما یه سال بزرگتر بود به نام سارا
خداروشکر چیز بدی تو اون نامه ننوشته بودم! البته شکل و ... بماند!

امضا : YGNeae

samira23

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
135
پسندها
1,286
امتیازها
8,063
مدال‌ها
2
همین ماه پیش تو المپیاد زیست کشوری نفر اول شدم ولی مدرسه حتی تشویقم هم نکرد ولی یه دختری که تو مشاعره پنجم شده بود حسابی تشویق کردن.
منم که خیلی حرسم دراومده بود تو قوری چایی مدرسه قرص اسهال ریختم.
خلاصه با اینکه تا زنگ اخر دستشویی پر بود ولی خیلی حال داد.

عقب
بالا