شیرینی آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ

  • نویسنده موضوع Zahra.gh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 215
  • کاربران تگ شده هیچ

Zahra.gh

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
17/9/18
ارسالی‌ها
488
پسندها
2,894
امتیازها
15,073
مدال‌ها
11
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
خاگینه‌ها میان وعده و صبحانه‌های بسیار لذیذ و با دستور پخت متنوع می‌باشند. خاگینه ذرت را می‌توان به تنهایی و یا با موادی هم، چون هویج و کدوی ریز خرد شده و یا هر ماده دیگر در دسترسی پخت. اگر نگران سرخ شدن این میان وعده هستید می‌توانید بعد از سرخ کردن آن‌ها را در یک کاغذ دستمالی حوله‌ای و یا کاغذ‌های مخصوص آشپزی روغن گیری کنید. اندازه این خاگینه‌ها بسته به سلیقه شما می‌باشند می‌توانید کل ماهیتابه را با مواد بپوشانید و یا این که به اندازه چند قاشق در تابه ریخته و سرخ نمایید.

در هنگام سرو خاگینه ذرت از سس کچاب و یا ماست موسیر برای خوش طعم شدن می‌توانید استفاده کنید. ذرت‌ها بدلیل وجود نشاسته فراوان و وجود ویتامین‌های خانواده گروه B باید در حجم وسیعی از مقولات مورد استفاده هرم غذایی خانواده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Zahra.gh

Zahra.gh

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
17/9/18
ارسالی‌ها
488
پسندها
2,894
امتیازها
15,073
مدال‌ها
11
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم

  • دانه ذرت: ۳ فنجان
  • آرد کامل: ۱ فنجان
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ هم زده: ۲ عدد
  • پودر پکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • خامه سفت: ۳/۴ فنجان
  • روغن: برای سرخ کردن
  • فلفل دلمه‌ای: برای تزیین
  • سس مورد دلخواه: به مقدار لازم
آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ


مراحل پخت

۱. ابتدا خامه و تخم مرغ‌ها را با هم در یک کاسه مخلوط نمایید.

۲. ذرت، آرد، شکر، پکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

۳. این دو ترکیب را با هم مخلوط کنید.

۴. حال می‌توانید ترکیب حاصله را در تابه محتوی روغن داغ سرخ کنید.
 
امضا : Zahra.gh
عقب
بالا