- ارسالیها
- 968
- پسندها
- 6,000
- امتیازها
- 23,673
- مدالها
- 16
سلام
درخواست تگ برای دلنوشتهام دارم
دلنوشته - دلنوشتهی دختری پشت درهای بسته | ZariM کاربر انجمن یک رمان
سلام.درخواست تگ^^کامل شده - دلنوشتهی دخترها دیوانهاند! | مهدیه بحرینی کاربر انجمن یک رمان
نام دلنوشته: دخترها دیوانهاند..! نام نویسنده: مهدیه بحرینی تگ: محبوب ویراستار: ستاره لطفی مقدمه: آری، دخترها کاملا دیوانهاند. اگر دیوانه نبودند که عاشق نمیشدند! اگر هم عاشق نمی شدند؛ قلبشان برای خودشان بود! و اگر قلبشان برای خودشان بود؛ برای کسی نمیتپید که بویی از عشق نبرده... . اگر قلبشان...forum.1roman.ir
MAEE__AD
درخواست تگفانوس های این شهر خوابیده اند| روناهی بازگیر کاربر انجمن یک رمان
نام دلنوشته: فانوسهای این شهر خوابیده اند نام نویسنده: روناهی بازگیر تگ: منتخب ویراستار: ReiHane_FB مقدمه: نگاهم را که لابه لای شهر میلغزانم جز سیاهی، تنها سیاهی نصیبم میشود! وفاداری سگان شهر افسانه شده است، انسانهایش که دیگر کشک! فانوسهای کوچههای شهر خوابند و کسی دیگر نای ندارد فانوسهای...forum.1roman.ir
درخواست تگدلنوشتهٔ کلاف ذهن | Lindaw کاربر انجمن یك رمان
به نام خالق اذهان نام دلنوشته : کلاف ذهن نام نویسنده : Lindaw تگ: منتخب مقدمه: پدرم می گفت: فکر من در لابه لای رویاهای خام می پلکد. مادرم می گفت : فکر من در پی آن است که چرا پسر بقال موهایش را تراشیده است ؟ برادرم می گفت : فکر من خواب است و با خیال بی خیالم همبازی است فکر من کجاست؟ من فکرم را...forum.1roman.ir
سلام.کامل شده - دلنوشتهی زبان دل | آتوسا رازانی کاربر انجمن یك رمان
نام دلنوشته: زبان دل نام نویسنده: آتوسا رازانی تگ: محبوب ویراستاران: ->- _ mānəłı _ Hormehr مقدمه: قلم من، زبان دل شماست! مینویسم از حرفهایی که در دلتان، انباشته شدهاند و قدرت روی کاغذ آمدن را ندارند. قلم من، دست آنها را میگیرد و روی سطرهای کاغذ، مینشاند.forum.1roman.ir