چرا رسیدگی نمی کنین؟!سلام درخواست تگ داشتم دلنوشته دختری از تبار پاییز
نیازمند تلاش - دلنوشتهی از تبار پاییز | مارال کاربر انجمن یک رمان
نام دلنوشته: از تبار پاییز نام نویسنده: مارال تگ: نیازمند تلاش مقدمه: خش خش برگ ها... زیر پای عابران کوچه و خیابان... برگ ها همانند انسان های شکست خورده هست... من یه برگم یه برگ خشک شده ، ترد شدام... "من از تبار پاییزم" ...forum.1roman.ir
عزیزم دلنوشته ها یکی یکی دارند بررسی میشنچرا رسیدگی نمی کنین؟!
درخواست تگ
صندلی انتظار | REIHANE_F
درخواست تگ
کامل شده - دلنوشتهی صدای آخرین دیدار | Caba.M کاربر انجمن یک رمان
نام دلنوشته: صدای آخرین دیدار نام نویسنده: صبا. م تگ: منتخب ویراستار: Roya.saadat مقدمه: داستان تلخ نبودت و دلتنگی بعد چشمانت؛ برای منی که حتی اشک نداشتنت را با ناز به جان میخرم؛ به تاوان بدیهایم... . به یاد خاطرات خوب بینمان، نوازش موهایت و دریای چشمانت، مینویسم تا بماند یادگاری... .forum.1roman.ir
سلام درخواست تگ داشتم دلنوشته دختری از تبار پاییز
نام دلنوشته: از تبار پاییز نام نویسنده: مارال تگ: نیازمند تلاش مقدمه: خش خش برگ ها... زیر پای عابران کوچه و خیابان... برگ ها همانند انسان های شکست خورده هست... من یه برگم یه برگ خشک شده ، ترد شدام... "من از تبار پاییزم" ...forum.1roman.ir
سلام، درخواست تگ
[URL...
سلام دلنوشتم رو ویرایش کردم الان میشه دوباره درخواست تگ بدم؟!سلام درخواست تگ داشتم دلنوشته دختری از تبار پاییز
خیر امکان تغییر تگ وجود نداره.سلام دلنوشتم رو ویرایش کردم الان میشه دوباره درخواست تگ بدم؟!