m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/6/23 #191 فلورا. گفت دل به دریا زده ای پهنه سراب است نرو ، برف و کولاک زده راه خراب است نرو…! کلیک کنید تا باز شود... واسه هفت پشت من بسه یه لحظه از سکوت تو واسه پر پر زدن بسه یکم از دور و بر کم کن امضا : m.sina
فلورا. گفت دل به دریا زده ای پهنه سراب است نرو ، برف و کولاک زده راه خراب است نرو…! کلیک کنید تا باز شود... واسه هفت پشت من بسه یه لحظه از سکوت تو واسه پر پر زدن بسه یکم از دور و بر کم کن
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 5/6/23 #192 m.sina گفت واسه هفت پشت من بسه یه لحظه از سکوت تو واسه پر پر زدن بسه یکم از دور و بر کم کن کلیک کنید تا باز شود... ناز چشمای تو رو بی بهونه می کشم اگه جاده ها بگن ما به هم نمی رسیم پا به پای من بیا ما به خونه می رسیم پاشو دلگرمم کن پُرم از بودن کن امضا : فلورا.
m.sina گفت واسه هفت پشت من بسه یه لحظه از سکوت تو واسه پر پر زدن بسه یکم از دور و بر کم کن کلیک کنید تا باز شود... ناز چشمای تو رو بی بهونه می کشم اگه جاده ها بگن ما به هم نمی رسیم پا به پای من بیا ما به خونه می رسیم پاشو دلگرمم کن پُرم از بودن کن
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/6/23 #193 فلورا. گفت ناز چشمای تو رو بی بهونه می کشم اگه جاده ها بگن ما به هم نمی رسیم پا به پای من بیا ما به خونه می رسیم پاشو دلگرمم کن پُرم از بودن کن کلیک کنید تا باز شود... نقشه نکش حرف نزن گوش کن ریشه به خونابه و خون میرسد میوه که شد بمبِ جنون میرسد محضِ خودت بمب منم،دورتر امضا : m.sina
فلورا. گفت ناز چشمای تو رو بی بهونه می کشم اگه جاده ها بگن ما به هم نمی رسیم پا به پای من بیا ما به خونه می رسیم پاشو دلگرمم کن پُرم از بودن کن کلیک کنید تا باز شود... نقشه نکش حرف نزن گوش کن ریشه به خونابه و خون میرسد میوه که شد بمبِ جنون میرسد محضِ خودت بمب منم،دورتر
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 5/6/23 #194 m.sina گفت نقشه نکش حرف نزن گوش کن ریشه به خونابه و خون میرسد میوه که شد بمبِ جنون میرسد محضِ خودت بمب منم،دورتر کلیک کنید تا باز شود... ریشه به خونابه و خون میرسد میوه که شد بمب جنون میرسد محض خودت بمب منم ، دور تر ! می ترکم چند قدم دور تر ! امضا : فلورا.
m.sina گفت نقشه نکش حرف نزن گوش کن ریشه به خونابه و خون میرسد میوه که شد بمبِ جنون میرسد محضِ خودت بمب منم،دورتر کلیک کنید تا باز شود... ریشه به خونابه و خون میرسد میوه که شد بمب جنون میرسد محض خودت بمب منم ، دور تر ! می ترکم چند قدم دور تر !
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/6/23 #195 فلورا. گفت ریشه به خونابه و خون میرسد میوه که شد بمب جنون میرسد محض خودت بمب منم ، دور تر ! می ترکم چند قدم دور تر ! کلیک کنید تا باز شود... رج میزنم تکلیف دنیامو من سیزده روزه که آبانم برگا قلم کردند پا هامو فال مبارک اونور میله ست امضا : m.sina
فلورا. گفت ریشه به خونابه و خون میرسد میوه که شد بمب جنون میرسد محض خودت بمب منم ، دور تر ! می ترکم چند قدم دور تر ! کلیک کنید تا باز شود... رج میزنم تکلیف دنیامو من سیزده روزه که آبانم برگا قلم کردند پا هامو فال مبارک اونور میله ست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 5/6/23 #196 m.sina گفت رج میزنم تکلیف دنیامو من سیزده روزه که آبانم برگا قلم کردند پا هامو فال مبارک اونور میله ست کلیک کنید تا باز شود... تو هم پرسیده بودی که | | چه خواهی کرد با دوری | | صبوری کن برایت مینویسم | | شرح حالم را | | بگو از حال و روزت از خودت | | از زندگی در خود | | بگو از آن اجاق کور | امضا : فلورا.
m.sina گفت رج میزنم تکلیف دنیامو من سیزده روزه که آبانم برگا قلم کردند پا هامو فال مبارک اونور میله ست کلیک کنید تا باز شود... تو هم پرسیده بودی که | | چه خواهی کرد با دوری | | صبوری کن برایت مینویسم | | شرح حالم را | | بگو از حال و روزت از خودت | | از زندگی در خود | | بگو از آن اجاق کور |
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/6/23 #197 فلورا. گفت تو هم پرسیده بودی که | | چه خواهی کرد با دوری | | صبوری کن برایت مینویسم | | شرح حالم را | | بگو از حال و روزت از خودت | | از زندگی در خود | | بگو از آن اجاق کور | کلیک کنید تا باز شود... رویِ رویش شکوهِ شیراز است پشتِ رویش قشونِ چنگیزی ست من به رفتار عشق مشکوکم امضا : m.sina
فلورا. گفت تو هم پرسیده بودی که | | چه خواهی کرد با دوری | | صبوری کن برایت مینویسم | | شرح حالم را | | بگو از حال و روزت از خودت | | از زندگی در خود | | بگو از آن اجاق کور | کلیک کنید تا باز شود... رویِ رویش شکوهِ شیراز است پشتِ رویش قشونِ چنگیزی ست من به رفتار عشق مشکوکم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 5/6/23 #198 m.sina گفت رویِ رویش شکوهِ شیراز است پشتِ رویش قشونِ چنگیزی ست من به رفتار عشق مشکوکم کلیک کنید تا باز شود... من محالم،تو به ممکن شدنم فکر نکن و به آلودگیِ پیرهنم فکر نکن گرچه رو زخمیام و دستکج و تند زبان به سر و صورت و دست و دهنم فکر نکن امضا : فلورا.
m.sina گفت رویِ رویش شکوهِ شیراز است پشتِ رویش قشونِ چنگیزی ست من به رفتار عشق مشکوکم کلیک کنید تا باز شود... من محالم،تو به ممکن شدنم فکر نکن و به آلودگیِ پیرهنم فکر نکن گرچه رو زخمیام و دستکج و تند زبان به سر و صورت و دست و دهنم فکر نکن
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/6/23 #199 فلورا. گفت من محالم،تو به ممکن شدنم فکر نکن و به آلودگیِ پیرهنم فکر نکن گرچه رو زخمیام و دستکج و تند زبان به سر و صورت و دست و دهنم فکر نکن کلیک کنید تا باز شود... نقشه ام را دوباره دزدیدند اجتماعی که سارقت بودند از تو غیر از بدن نمیدیدند از تو غیر از بدن نمیخواهند کرم هایی که موریانه شدند عده ای هم که مثل من بودند ساکنان مریض خانه شدند امضا : m.sina
فلورا. گفت من محالم،تو به ممکن شدنم فکر نکن و به آلودگیِ پیرهنم فکر نکن گرچه رو زخمیام و دستکج و تند زبان به سر و صورت و دست و دهنم فکر نکن کلیک کنید تا باز شود... نقشه ام را دوباره دزدیدند اجتماعی که سارقت بودند از تو غیر از بدن نمیدیدند از تو غیر از بدن نمیخواهند کرم هایی که موریانه شدند عده ای هم که مثل من بودند ساکنان مریض خانه شدند
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 6/6/23 #200 دوربین را به فراسوی تو میچرخاندم همچنان دور تو را، دور تو را میدیدم ماه من بودی و در دشت که میچرخیدی ماه من بودی و دنبال تو میچرخیدم m.sina گفت نقشه ام را دوباره دزدیدند اجتماعی که سارقت بودند از تو غیر از بدن نمیدیدند از تو غیر از بدن نمیخواهند کرم هایی که موریانه شدند عده ای هم که مثل من بودند ساکنان مریض خانه شدند کلیک کنید تا باز شود... امضا : فلورا.
دوربین را به فراسوی تو میچرخاندم همچنان دور تو را، دور تو را میدیدم ماه من بودی و در دشت که میچرخیدی ماه من بودی و دنبال تو میچرخیدم m.sina گفت نقشه ام را دوباره دزدیدند اجتماعی که سارقت بودند از تو غیر از بدن نمیدیدند از تو غیر از بدن نمیخواهند کرم هایی که موریانه شدند عده ای هم که مثل من بودند ساکنان مریض خانه شدند کلیک کنید تا باز شود...