✔طرز تهیه خامه فرم گرفته✖

  • نویسنده موضوع melisa.fe
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 148
  • کاربران تگ شده هیچ

melisa.fe

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
1,638
پسندها
23,149
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزیین انواع کیک در منزل

ز خامه فرم گرفته برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده می شود و شما می توانید این نوع خامه را در منزل به راحتی تهیه کنید برای طرز تهیه خامه فرم گرفته روش های متفاوتی وجود دارد که در هر کدام از این روش ها توسط همزن برقی و یا همزن دستی خامه هم زده می شود و از این طریق هوا وارد خامه می شود و باعث می شود تا خامه سبک و فرم گرفته شود.

ژله بریلو ، خامه فرم گرفته و شکلات روی کیک از انواع موادی هستند که برای تزیین کیک ها و شیرینی های مختلف مورد استفاده می شوند و شما می توانید به آسانی این مواد تزیینی را در منزل تهیه کنید.
122723
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
1,638
پسندها
23,149
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه خامه فرم گرفته خانگی با دو روش
برای تهیه خامه فرم گرفته می توانید از پودر خامه و یا خامه صبحانه استفاده کنید که در ادامه این مطلب روش تهیه خامه فرم گرفته را با این روش مختلف به شما عزیزان آموزش می دهیم.
122724

روش اول : مواد لازم
  • خامه صورتی صبحانه با 30 درصد چربی : دو بسته​
  • شکر : 100 گرم​
روش تهیه خامه فرم گرفته با کمک خامه صبحانه
ابتدا ظرف شیشه ای درب داری را تهیه کنید و آن را به مدت چند دقیقه درون فریزر قرار دهید تا به طور کامل سرد شود سپس خامه را باز کنید و آب خامه را به طور کامل خالی کنید...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
1,638
پسندها
23,149
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
با کمک چنگال مخلوط خامه و شکر را به مدت 10 ثانیه هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

122727

سپس درب ظرف را به صورت کامل ببندید و آن را به مدت 25 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خامه مقداری یخ بزند. بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف حاوی خامه را از فریزر بیرون آورید و خامه را از اطراف به طرف داخل به خوبی هم بزنید و دوباره ظرف خامه را به مدت 20 دقیقه دیگر درون فریزر قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف خامه را بیرون آورید و مراحلی را که ذکر شد را دوباره تکرار کنید.
122728

توجه به دمای فریزر و دمای محیط ممکن است خامه به یکبار در فریزر قرار گرفتن نیاز داشته باشد و بعضی اوقات نیز ممکن است خامه به 4 بار در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
1,638
پسندها
23,149
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
در مرحله بعدی طرز تهیه خامه فرم گرفته خامه را با کمک چنگال مقداری هم بزنید و خامه های اطراف ظرف را هم به وسط آن انتقال دهید.
سپس خامه را با کمک درجه تند همزن به خوبی هم بزنید این مرحله از طرز تهیه خامه کیک ممکن است در فصل تابستان نیم ساعت طول بکشد و در فصل تابستان 1.5 ساعت طول بکشد که در انتهای هم زدن خامه باید شش برابر شده باشد و به صورت پفکی و لطیف در آید.
122730122731122732122733122734122735122736
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
1,638
پسندها
23,149
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
نکات طلایی خامه فرم گرفته با کمک خامه صبحانه
  • برای تهیه این نوع خامه فرم گرفته شده باید دمای محیط کار سرد باشد.
  • اگر در فصل زمستان تصمیم به تهیه خامه فرم گرفته شده دارید باید آن را در محیط بیرون تهیه کنید و در فصل تابستان نیز باید خامه را در زیر باد خنک کولر تهیه کنید.
  • برای ایجاد طعم خوش در خامه فرم گرفته می توانید 2 قطره اسانس وانیل به آن اضافه کنید.
  • این نوع خامه را در ظرف پیرکس تهیه کنید.
  • خامه فرم گرفته شده را می توانید درون ظرف دربسته بریزید و در فریزر نگه دارید.
  • توجه داشته باشید که در صورت خارج کردن خامه از درون فریزر باید آن را دوباره هم بزنید.
  • آب اضافی خامه صبحانه را بهتر است دور نریزید و برای تهیه انواع سالاد و سوپ از آن استفاده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
1,638
پسندها
23,149
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
روش دوم : مواد لازم
  • پودر قند : 4 قاشق غذاخوری
  • پودر خامه گیاهی : 6 قاشق غذاخوری
  • شیر سرد : 1 فنجان
روش تهیه خامه فرم گرفته با کمک پودر خامه
در روش دوم طرز تهیه خامه فرم گرفته ابتدا پودر خامه و پودر قند را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن ها را درون کاسه ای بریزید و شیر سرد را در وسط مخلوط خامه بریزید و با دور تند همزن 3 دقیقه مخلوط خامه و شیر را هم بزنید سپس به مدت 8 دقیقه دیگر نیز با دور کند همزن مخلوط خامه و شیر را هم بزنید.

122738

زمانی که جای پره های همزن روی خامه ماند یعنی خامه به صورت کامل فرم گرفته است و شما می توانید از این خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
1,638
پسندها
23,149
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #7
نکات طلایی برای تهیه خامه فرم گرفته با پودر خامه
  • اگر تمایل دارید خامه فرم گرفته رنگی داشته باشید می توانید در طرز تهیه خامه فرم گرفته شده نوک قاشق از رنگ خوراکی دلخواه خود را به خامه اضافه کنید و با لیسه آن را هم بزنید.
  • می توانید در روش تهیه خامه فرم گرفته به آن اسانس با طعم دلخواه خود را بیفزایید.
  • خامه فرم گرفته را می توانید برای مدت زمان طولانی در فریزر قرار دهید.
  • در صورت تمایل می توانید خامه فرم گرفته را درون یخچال نگهداری کنید ولی باید آن را در مدت زمان کوتاهی استفاده کنید.122741122742
 
امضا : melisa.fe
عقب
بالا