غذای ملل ✔طرز تهیه رولت قارچ و مرغ✖

  • نویسنده موضوع melisa.fe
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 318
  • کاربران تگ شده هیچ

melisa.fe

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
1,638
پسندها
23,149
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
غذای فوق العاده در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

مواد اولیه : برای ۵ نفر
زعفران : به میزان لازم
مرغ (سینه کامل) : ۴ قطعه
شیر : نصف پیمانه
پیاز (ریز) : ۲عدد
سیر : ۲حبه
کره (آب شده) : ۳ قاشق سوپخوری
آویشن : ۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ (کوچک) : ۳ عدد
روغن : به میزان لازم
آرد ۱۵۰گرم : (۲پیمانه)
فلفل : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
قارچ : ۶۰۰گرم
کشمش (پلویی) : نصف پیمانه

طرز تهیه :
ابتدا سینه های مرغ را شسته و خشک کنید و بعد روی میز کار قرار داده و رویش نایلون بکشید و با گوشتکوب بکوبید تا نرم و پهن شوند.کشمش ها را شسته و در مقداری کره تفت دهید تا کمی پف کنند.سپس مرغ را روی سطحی مناسب پهن کرده و روی آن پودر آویشن ، نمک و فلفل بپاشید و کشمش ها را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bi hamta

melisa.fe

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
1,638
پسندها
23,149
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
حرارت بردارید سپس با مخلوط کن یا میکسر مواد را پوره کنید.

2


برای تهیه خمیر آرد ، نمک و۲قاشق غذاخوری روغن را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس شیر را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید که به دست نچسبد ، خمیر را داخل ظرف چرب شده ای بگذارید و روی آن را بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
پس از استراحت خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید ، یک قسمت از خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید باز کنید و رولت مرغ کباب شده را در مرکز آن قرار دهید و اطراف رولت مرغ را با مایه قارچ پوشش دهید .زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید سپس روی سطح خمیر مقداری زرده تخم مرغ و زعفران بمالید.

[IMG...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bi hamta

melisa.fe

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/11/18
ارسالی‌ها
1,638
پسندها
23,149
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
زرده تخم مرغ تمام سطح خمیر را کامل پوشش دهید.
رولت را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۴۰ تا۶۰ دقیقه قرار دهید تا روی نان رولت طلایی شود ، پس از پخت رولت را از فر خارج کنید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید رولت خنک شود سپس برش بزنید .

4


5


نکات :
۱) در صورت دلخواه از سایر مواد نیز برای داخل رولت میتوانید استفاده کنید.
۲) در صورت تمایل مقداری سیاه دانه یا کنجد روی خمیر بپاشید.
۳) بهتر است یک ظرف آب هم داخل فر قرار دهید تا غذای ترد تری داشته باشید.
 
امضا : melisa.fe

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
1
بازدیدها
48
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
83
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
82
پاسخ‌ها
11
بازدیدها
105
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
92
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
44
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
85
عقب
بالا