MaryaM MoradpouR کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 321 پسندها 1,503 امتیازها 11,933 5/7/19 نویسنده موضوع #151 ✨✳️✨ , hᎪᏉᎥᏁᎶ ᎽᎾu ❣️ ᎳᎪs jusᏆ Ꭺ ᎠᎪᎽᎠᏒᎬᎪm داشتنت، فقط یه رویا بود ❣️ ✨✳️✨
MaryaM MoradpouR کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 321 پسندها 1,503 امتیازها 11,933 5/7/19 نویسنده موضوع #152 ☯️ hᎪᏒᎠ ᏆᎥmᎬs ᏆᎬᎪᏟh us ☑️ ᏉᎪᏞuᎪbᏞᎬ ᏞᎬssᎾᏁs زمانهای سخت به ما درسهای ارزشمندی میدن ☑️ ☯️
MaryaM MoradpouR کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 321 پسندها 1,503 امتیازها 11,933 5/7/19 نویسنده موضوع #153 ضرب المثل 19# ✨ Do wellandhave well هر که به نیکی عمل آغاز کرد نیکی او روی بدو باز کرد ✨
MaryaM MoradpouR کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 321 پسندها 1,503 امتیازها 11,933 5/7/19 نویسنده موضوع #154 ♡♡♡ ι тнιɴĸ ғιɴdιɴɢ нαppιɴeѕѕ wιтнιɴ yoυrѕelғ ιѕ тнe oɴly wαy ✨ тo вe тrυely нαppy به نظرمـ خوشبختی رو درون خودت پیدا کردن تنها راهِ واسه اینکه واقعا خوشحال باشی✨ ♡♡♡
♡♡♡ ι тнιɴĸ ғιɴdιɴɢ нαppιɴeѕѕ wιтнιɴ yoυrѕelғ ιѕ тнe oɴly wαy ✨ тo вe тrυely нαppy به نظرمـ خوشبختی رو درون خودت پیدا کردن تنها راهِ واسه اینکه واقعا خوشحال باشی✨ ♡♡♡
MaryaM MoradpouR کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 321 پسندها 1,503 امتیازها 11,933 5/7/19 نویسنده موضوع #155 ✔✔✔ , Silence✖ is the best reply to a fool سُکوت، بِهتَرین جَواب در برابرِ آدمهایِ احمقه ✖ ✔✔✔
MaryaM MoradpouR کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 321 پسندها 1,503 امتیازها 11,933 5/7/19 نویسنده موضوع #156 آرون، بلوسون نویر Aaron, Blouson Noir ❌ I wear my blouson noir من ژاکت سیاهمو پوشیدم 'cause I've not espoir چون امیدی ندارم تکرار ❌ ❣️ It's vanished out of reach اون ناپدید شده در دسترس نیست here in this foreign street اینجا تو این خیابون خارجی My skin my blouson noir پوستم ژاکت سیاهم My good old friend so far دوست خوبم از دیرباز The moonlight is so week نور ماه خیلی ضعیفه hardly enlightens my weeping به سختی گریه هامو روشن می کنه Give me my blouson noir ژاکت سیاهمو بهم بده My blackness call me back سیاهیم منو فرا می خونه I side the sirens howls ضجه های حوری های دریایی Rumbling on barren grounds تو زمین های بی حاصل می غره Here in the city of my sleepless اینجا... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آرون، بلوسون نویر Aaron, Blouson Noir ❌ I wear my blouson noir من ژاکت سیاهمو پوشیدم 'cause I've not espoir چون امیدی ندارم تکرار ❌ ❣️ It's vanished out of reach اون ناپدید شده در دسترس نیست here in this foreign street اینجا تو این خیابون خارجی My skin my blouson noir پوستم ژاکت سیاهم My good old friend so far دوست خوبم از دیرباز The moonlight is so week نور ماه خیلی ضعیفه hardly enlightens my weeping به سختی گریه هامو روشن می کنه Give me my blouson noir ژاکت سیاهمو بهم بده My blackness call me back سیاهیم منو فرا می خونه I side the sirens howls ضجه های حوری های دریایی Rumbling on barren grounds تو زمین های بی حاصل می غره Here in the city of my sleepless اینجا... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
MaryaM MoradpouR کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 321 پسندها 1,503 امتیازها 11,933 5/7/19 نویسنده موضوع #157 کیساندرا نوستالجیا، قلب پلاستیکی Ciscandra Nostalgia, Plastic Heart You look for me Inside the dark تو در تاریکی دنبال من می گردی I am the ocean من اقیانوسم You are the shark تو کوسه ای You hunt me like تو منو شکار می کنی مثل Your last goodbye آخرین خداحافظیت Oh fallen angel آه فرشته ی سقوط کرده ی Of the night در شب Just take my heart فقط قلبمو بگیر Just rip it out فقط فریادش بزن This holy skin این پوسته ی مقدس It's falling out داره می افته I lay my body من دراز می کشم On the bed روی تخت One day, someday یه روز، یه وقت You know I will see you again می دونی که دوباره می بینمت ❣️ ❌ I put my hand against your plastic heart من دستمو روی قلب پلاستیکی تو می زارم... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
کیساندرا نوستالجیا، قلب پلاستیکی Ciscandra Nostalgia, Plastic Heart You look for me Inside the dark تو در تاریکی دنبال من می گردی I am the ocean من اقیانوسم You are the shark تو کوسه ای You hunt me like تو منو شکار می کنی مثل Your last goodbye آخرین خداحافظیت Oh fallen angel آه فرشته ی سقوط کرده ی Of the night در شب Just take my heart فقط قلبمو بگیر Just rip it out فقط فریادش بزن This holy skin این پوسته ی مقدس It's falling out داره می افته I lay my body من دراز می کشم On the bed روی تخت One day, someday یه روز، یه وقت You know I will see you again می دونی که دوباره می بینمت ❣️ ❌ I put my hand against your plastic heart من دستمو روی قلب پلاستیکی تو می زارم... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
MaryaM MoradpouR کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 321 پسندها 1,503 امتیازها 11,933 7/7/19 نویسنده موضوع #158 ♡♡♡ ᏞᎾᏉᎬ Ꭵs mᎾᏒᎬ ᏆhᎪᏁ A ❣️ fᎬᎬᏞᎥᏁᎶ, ᎥᏆ`s Ꭺ ᏟhᎾᎥᏟᎬ عشق چیزی بیشتر از یه احساسه عشق یه انتخابه ❣️ ♡♡♡
MaryaM MoradpouR کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 321 پسندها 1,503 امتیازها 11,933 7/7/19 نویسنده موضوع #159 ✔️✔️✔️ I prefer staying alone with myself than becoming ❌✖️ lonelier with you ترجیح میدم با خودم تنها باشم، تا اینکه با تو تنهاتر بشم ✖️❌ ✔️✔️✔️
✔️✔️✔️ I prefer staying alone with myself than becoming ❌✖️ lonelier with you ترجیح میدم با خودم تنها باشم، تا اینکه با تو تنهاتر بشم ✖️❌ ✔️✔️✔️
MaryaM MoradpouR کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 321 پسندها 1,503 امتیازها 11,933 7/7/19 نویسنده موضوع #160 •••●❥ ᵗʰᵉ ʳᵉᵃˡ ᵏᵉʸ ᵗᵒ ʰᵃᵖᵖᶦⁿᵉˢˢ ᶦˢ ᵗᵒ ˢᵗᵒᵖ ♡ ᵉˣᵖᵉᶜᵗᶦⁿᵍ ᵒᵗʰᵉʳˢ ᵗᵒ ᵐᵃᵏᵉ ʸᵒᵘ ʰᵃᵖᵖʸ کلیدِ واقعیِ خوشحالی اینه که منتظر نباشی دیگران خوشحالت کنن ♡ •••●❥
•••●❥ ᵗʰᵉ ʳᵉᵃˡ ᵏᵉʸ ᵗᵒ ʰᵃᵖᵖᶦⁿᵉˢˢ ᶦˢ ᵗᵒ ˢᵗᵒᵖ ♡ ᵉˣᵖᵉᶜᵗᶦⁿᵍ ᵒᵗʰᵉʳˢ ᵗᵒ ᵐᵃᵏᵉ ʸᵒᵘ ʰᵃᵖᵖʸ کلیدِ واقعیِ خوشحالی اینه که منتظر نباشی دیگران خوشحالت کنن ♡ •••●❥