غذای سنتی خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی

  • نویسنده موضوع SHIRIN.SH
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 143
  • کاربران تگ شده هیچ

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
1/2/18
ارسالی‌ها
13,914
پسندها
128,521
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
سطح
47
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
ایران ما پر است از شهر‌هایی که هرکدام غذا‌های محلی خوشمزه و منحصربه‌فردی دارند. یکی از این غذا‌های خیلی خوشمزه و خوش‌آب‌و‌رنگ خورش خلال بادام کرمانشاهی است. کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می‌دانند که یکی از خوشمزه‌ترین و بی نظیرترین خورش‌های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یک‌بار هم شده آن را امتحان کنید.
مواد لازم:
  • گلاب ۵ قاشق غذاخوری
  • گوشت قرمز ۳۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده ۱ فنجان
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
  • زرشک ۱ لیوان
  • چوب دارچین ۱ تکه کوچک
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

[IMG alt="خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : SHIRIN.SH

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
250
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
228
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
28
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
61
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
56
عقب
بالا