کوپواکو

  • نویسنده موضوع mrywm
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 252
  • کاربران تگ شده هیچ

mrywm

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,111
پسندها
15,781
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سن
19
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
کوپوآکو از درختان جنگل باران‌خیز استوایی مربوط به کاکائو است.[۱] به طور وسیعی در سراسر حوضه مشترک رود آمازون، در جنگل‌های کلمبیا، بولیوی و پرو و در شمال برزیل کاشته می‌شود. بیشترین تولید آن در پارا و سپس آمازوناس، روندونیا و اکری است.[۱]

ارتفاع درخت کوپوآکو معمولاً بین ۵ الی ۱۵ متر است، گرچه ارتفاع بعضی از آنها می‌تواند به ۲۰متر هم برسد. پوست آنها قهوه‌ای رنگ و طول برگها ۲۵ الی ۳۵ سانتیمتر و عرض آنها ۶ الی ۱۰سانتیمتر است و ۹ الی ۱۰ جفت رگبرگ دارند. برگها هنگام رشد کامل از صورتی به سبز تغییر رنگ می‌دهند؛ و سرانجام شروع به میوه دادن می‌کنند. میوه‌های کوپوآکو مستطیل شکل، قهوه‌ای و کرک‌دار به طول ۲۰ سانتیمتر و وزن ۱ الی ۲ کیلوگرم هستند و با برون‌بر سفت و ضخیم ۴الی ۷ میلیمتر پوشانده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : mrywm

mrywm

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,111
پسندها
15,781
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سن
19
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
میوه
گوشت سفید کوپوآکو بویی شبیه مخلوطی از شکلات و آناناس دارد و معمولاً در ساخت دسرها، آبمیوه‌ها و شیرینی‌ها استفاده می‌شود. مزه آب آن در درجه اول شبیه گلابی و کمی شبیه موز است.
 
امضا : mrywm

mrywm

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,111
پسندها
15,781
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سن
19
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
مواد شیمیایی گیاهی
علت طعم کوپوآکو مواد شیمیایی گیاهی موجود در آن مثل تانن ،گلیکوزید، تئوگرندین ۱،کاتچین، کوئرستین، کائمفرول و ایزواسکوتلارین است.
همچنین این میوه هم همانند کاکائو حاوی کافئین ،تئوبرومین و تئوفیلین است، گرچه مقدار کافئین آن بسیار کمتر است.
 
امضا : mrywm

mrywm

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,111
پسندها
15,781
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سن
19
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
کره کوپوآکو
کره کوپوآکو تری‌گلیسریدی متشکل از اسیدهای چرب اشباع شده و اشباع نشده است، و همین موضوع موجب پایین بودن دمای ذوب آن (حدود ۳۰ درجه سانتیگراد) و داشتن بافت جامد نرم، و استفاده از آن به جای شکلات سفید در شیرینی‌پزی می‌شود.[۱] اجزای اصلی اسیدهای چرب کره کوپوآکو عبارتند از :اسید استئاریک(۳۸٪)، اسید اولئیک(۳۸٪)،پالمیتیک اسید(۱۱٪)، آراکیدیک اسید(7%)[۴]


بوم‌شناسی

کوپوآکو تکیه‌گاه شاپرک گیاه‌خوار آمریکایی است، این پروانه می‌تواند تبدیل به یک برگخوار جدی شود.[۵]
 
امضا : mrywm

mrywm

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,111
پسندها
15,781
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سن
19
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
کوپوآکو
Cupuassu.jpg
 
امضا : mrywm

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا