ASaLi_Nh8ay کاربر خبره سطح 7 ارسالیها 6,189 پسندها 17,400 امتیازها 78,373 مدالها 7 17/10/19 نویسنده موضوع #11 بیا امشب قرارم باش لطفا گل تازه بهارم باش لطفا بدل امشب تمنای تو دارم بیا امشب تو یارم باش لطفا امضا : ASaLi_Nh8ay
ASaLi_Nh8ay کاربر خبره سطح 7 ارسالیها 6,189 پسندها 17,400 امتیازها 78,373 مدالها 7 17/10/19 نویسنده موضوع #12 هرچه می جویم همه دارد نشان کوی دوست !! پس چرا در مانده ام الله را گم کرده ام؟ با شما در پرده می گویم سخن ای دوستان با نشان های غلط من راه را گم کرده ام وای (یکتا) این همه سرگشتگی ات بهر چیست ؟ جایگاهش در دل است من جایگاه گم کرده ام!!؟؟ امضا : ASaLi_Nh8ay
هرچه می جویم همه دارد نشان کوی دوست !! پس چرا در مانده ام الله را گم کرده ام؟ با شما در پرده می گویم سخن ای دوستان با نشان های غلط من راه را گم کرده ام وای (یکتا) این همه سرگشتگی ات بهر چیست ؟ جایگاهش در دل است من جایگاه گم کرده ام!!؟؟
ASaLi_Nh8ay کاربر خبره سطح 7 ارسالیها 6,189 پسندها 17,400 امتیازها 78,373 مدالها 7 17/10/19 نویسنده موضوع #13 من عاشق دیوانه ام صحرا نشینم تا ابد مجنون شوی لیلا منم مجذوب وشیدایت کنم عطر نفسهایت به من جانی دوباره می دهد امشب بیا با بوسه ای غرق تمنایت کنم از عشق رویت ای صنم شاد وغزلخوان گشته ام در شاه بیت هر غزل خواهم که (یکتا)یت کنم امضا : ASaLi_Nh8ay
من عاشق دیوانه ام صحرا نشینم تا ابد مجنون شوی لیلا منم مجذوب وشیدایت کنم عطر نفسهایت به من جانی دوباره می دهد امشب بیا با بوسه ای غرق تمنایت کنم از عشق رویت ای صنم شاد وغزلخوان گشته ام در شاه بیت هر غزل خواهم که (یکتا)یت کنم
ASaLi_Nh8ay کاربر خبره سطح 7 ارسالیها 6,189 پسندها 17,400 امتیازها 78,373 مدالها 7 17/10/19 نویسنده موضوع #14 در این شب های زیبای اجابت از تو می خواهم بحق ذات ستارت خطایم عفو فرمایی خطاهایم زیاد است و بدل امید عفوم نیست ولی دانم تو رحمانی گناهانم ببخشایی امضا : ASaLi_Nh8ay
در این شب های زیبای اجابت از تو می خواهم بحق ذات ستارت خطایم عفو فرمایی خطاهایم زیاد است و بدل امید عفوم نیست ولی دانم تو رحمانی گناهانم ببخشایی
ASaLi_Nh8ay کاربر خبره سطح 7 ارسالیها 6,189 پسندها 17,400 امتیازها 78,373 مدالها 7 30/10/19 نویسنده موضوع #15 من عاشق دیوانه ام صحرا نشینم تا ابد مجنون شوی لیلا منم مجذوب وشیدایت کنم عطر نفسهایت به من جانی دوباره می دهد امشب بیا با بوسه ای غرق تمنایت کنم از عشق رویت ای صنم شاد وغزلخوان گشته ام در شاه بیت هر غزل خواهم که (یکتا)یت کنم امضا : ASaLi_Nh8ay
من عاشق دیوانه ام صحرا نشینم تا ابد مجنون شوی لیلا منم مجذوب وشیدایت کنم عطر نفسهایت به من جانی دوباره می دهد امشب بیا با بوسه ای غرق تمنایت کنم از عشق رویت ای صنم شاد وغزلخوان گشته ام در شاه بیت هر غزل خواهم که (یکتا)یت کنم
ASaLi_Nh8ay کاربر خبره سطح 7 ارسالیها 6,189 پسندها 17,400 امتیازها 78,373 مدالها 7 30/12/19 نویسنده موضوع #16 آرزوهای زیادی رفته بر باد و چه باک شور وشوق عشق تو بیگانه از کینم کند این حصار تنگ دنیا جان من آزرده است جادوی عشقت، به دنیا سخت خوشبینم کند امضا : ASaLi_Nh8ay
آرزوهای زیادی رفته بر باد و چه باک شور وشوق عشق تو بیگانه از کینم کند این حصار تنگ دنیا جان من آزرده است جادوی عشقت، به دنیا سخت خوشبینم کند
ASaLi_Nh8ay کاربر خبره سطح 7 ارسالیها 6,189 پسندها 17,400 امتیازها 78,373 مدالها 7 1/2/20 نویسنده موضوع #17 چو غنچه ای در این چمن نشسته ام به انتظار جان دوباره می دهد نسیم دل گشای تو زار وملول وخسته ام از این عجوز لعنتی چشم امید بسته ام به خلوت ولقای تو مرا ببر از این قفس از این حصار جان وتن مسّ وجود من زر است به لطف کیمیای تو امضا : ASaLi_Nh8ay
چو غنچه ای در این چمن نشسته ام به انتظار جان دوباره می دهد نسیم دل گشای تو زار وملول وخسته ام از این عجوز لعنتی چشم امید بسته ام به خلوت ولقای تو مرا ببر از این قفس از این حصار جان وتن مسّ وجود من زر است به لطف کیمیای تو