نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

خداحافظی خانم گوینده با تلویزیون!

✿ƒáⱸƶⱸⱨ_Ƿ ✿

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
949
پسندها
3,612
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۰:۲۵خداحافظی خانم گوینده با تلویزیون/ خبر شهادت حججی را به‌سختی و با بغض خواندممژگان صارمی با ۲۰ سال سابقه گویندگی در شبکه خبر از تلویزیون خداحافظی کرد؛ توصیه‌هایی به گوینده‌های جوان دارد و خواهان برچیده شدن لاکچری‌بازی از سریال‌ها و پیام‌های بازرگانی است....
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] REZA_M1

✿ƒáⱸƶⱸⱨ_Ƿ ✿

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
949
پسندها
3,612
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
_ترجیح دادم از تلویزیون بروم
وی در پاسخ به این سؤال که "چطور شد با دنیای خبر و گویندگی خبر خداحافظی کردید؟"، توضیح داد: نگاه به عکس‌ها نکنید! من فکر می‌کنم وقتش بود بروم؛ چون به‌نظر من تا وقتی سرپا هستیم بهتر است بازنشسته شویم؛ وقتی پیر و فرتوت شویم دیگر نمی‌توانیم از دوران بازنشستگی و استراحت‌مان بهره ببریم. ترجیح دادم از خواسته‌هایم کم کنم و با 20 سال سابقه از تلویزیون خداحافظی کنم.

تلویزیون , صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران , مجریان تلویزیون ایران ,

_این خداحافظی شاید برای برخی، درس باشد
صارمی با ابراز "شاید رفتن من یک درسی...

• Like

✿ƒáⱸƶⱸⱨ_Ƿ ✿

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
949
پسندها
3,612
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
_به‌شوخی گفته‌ام خوشحال می‌شدم بگویم یارانه‌ها پرداخت شد
صارمی به‌شوخی اطلاع‌رسانی پرداخت یارانه‌ها را خاطره شیرین خبری‌اش عنوان کرد و گفت: وقتی خبرهایی از اختراع و توسعه عرصه‌های علمی نخبگان‌مان می‌خواندیم بسیار سر شوق می‌آمدم و خوشحال می‌شدم؛ مثلاً می‌گفتم برای فلان بیماری واکسنی کشف شده، ذوق می‌کردم. حتی به‌شوخی برخی اوقات گفته‌ام روز واریزی یارانه‌ها هم خوشحال می‌شدم که اعلام می‌کردم امروز یارانه‌ها واریز می‌شوند. هرچه بود گذشت و از این به بعد شنونده هستم.

• Like

✿ƒáⱸƶⱸⱨ_Ƿ ✿

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
949
پسندها
3,612
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
_اگر گوینده‌ای اشتباه کرد خودش را کنترل کند
صارمی با توصیه به گویندگان تازه‌وارد خبر سیما، گفت: لبخند یادشان نرود چه هنگامی که که سلام می‌کنند و چه خداحافظی! چون این لبخندهای منطقی و اصولی، صمیمیت با مخاطب را نشان می‌دهد و نوعی احترام محسوب می‌شود. اگر گوینده‌ای اشتباه کرد اصلاً فکر نکند وای چه اتفاقی افتاده و خودشان را کنترل کنند.

بعید می‌دانم بازیگران، گوینده خبر شوند!
او درباره حضور بازیگران در کسوت اجرای تلویزیونی، خاطرنشان کرد: نمی‌دانم همه‌چیز رو به تغییر...

• Like

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا