غذای ملل طرز تهیه والک پلو؛ غذایی سنتی با یک گیاه وحشی سرشار از کلسیم

  • نویسنده موضوع .ARMIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 159
  • کاربران تگ شده هیچ

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,886
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
والک پلو از غذاهای محلی استان تهران و کرمانشاه است که با استفاده از برنج، سبزی والک، روغن و کمی نمک درست شده و به تنها یا همراه با نیمرو، گوشت ماهیچه، مرغ و ماهی سرو می‌شود.
طرز تهیه والک پلو



| سرویس آشپزی - والک یک نوع سبزی محلی است که در فصل بهار به صورت خودرو در مناطق کوهستانی کشورمان رشد می‌کند. والک به تنهایی بوی نامطبوعی دارد. ولی با آن غذایی به نام عنوان والک پلو طبخ می‌شود که طرفداران زیادی دارد. این غذا که از غذا‌های سنتی استان‌های تهران و کرمانشاه است به صورت ساده یا همراه با تخم مرغ نیمرو، گوشت ماهیچه، ماهی و مرغ سرو می‌شود. در این مطلب با طرز تهیه این پلو آشنا می‌شویم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
6
بازدیدها
64
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
61
پاسخ‌ها
11
بازدیدها
80
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
66
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
36
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
65
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
41
عقب
بالا