غذای محلی سمبوسه خوزستانی اصل

  • نویسنده موضوع PaRIsA-R
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 312
  • کاربران تگ شده هیچ

PaRIsA-R

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
30/3/17
ارسالی‌ها
475
پسندها
2,809
امتیازها
26,473
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

مواد اولیه:


گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ بسته
فلفل دلمه ای ۱ عدد
فلفل قلمی ۳ عدد
رب گوجه ۳ ق غ پر
نان لواش ۲ بسته
روغن برای سرخ کردن

نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم



طرز تهیه:

۱. اول همه مواد را خرد می کنیم. پیاز را در تابه با کمی روغن سرخ میکنیم فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را اضافه کرده و سه چهار دقیقه تفت می دهیم.

۲. سپس گوشت را میریزیم و خوب سرخ میکنیم.

۳. وقتی گوشت به روغن آمد ادویه ها، نمک و جعفری را اضافه میکنیم و ۴ دقیقه تفت میدهیم سپس رب را ریخته و به مدت ۵ دقیقه می پزیم و خاموش می کنیم.

۴. مواد را می گذاریم سرد شود سپس نان ها را از وسط برش میزنیم.

۵. و مقداری از مواد را میان نان ریخته و لوله میکنیم. در آخر هم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : PaRIsA-R

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
3
بازدیدها
138
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
109
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
98
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
137
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
172
عقب
بالا