غذای سنتی خورش هویج

  • نویسنده موضوع SETAREH LOTFI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 78
  • کاربران تگ شده هیچ

SETAREH LOTFI

نویسنده افتخاری + مدیر بازنشسته
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,190
پسندها
31,409
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
19
سطح
34
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
“خورش هویج” الزاماً یک خورش شیرین نیست. اگر طرفدار خورش های ترش هستید، این خورش را با مزه ملس و ترش درست کنید. این غذا در کنار برنج برای 6 تا 8 نفر کافیست و در مدت 1 ساعت و 40 دقیقه آماده سرو می باشد.
مواد لازم خورش هویج تبریزی
گوشت مغز ران گوساله:750 گرم
پیاز سرخ شده:2 تا 3 قاشق غذا خوری
هویج:1 کیلو گرم
آلوی خشک:250 گرم
زعفران ساییده:1 تا 2 قاشق غذا خوری
شکر:1 تا 2 قاشق غذا خوری
روغن:150 گرم
نمک:به قدر کافی
خورش هویج

طرز تهیه خورش هویج تبریزی
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و گوشت را به همراه پیاز سرخ شده داخل روغن تفت دهید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد به آن 2 تا 3 لیوان اب اضافه کنید تا بپزد.

در این فاصله ، هویج را بشویید و لایه نازکی از آن را پوست بگیرید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : SETAREH LOTFI

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
271
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
36
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
92
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
67
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
81
عقب
بالا