غذای مدرن طرز تهیه‌ی توپک پاستا

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 86
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1649081893617.png

پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس های مختلف بدست می آید. در توپک پاستا، پاستا با سس سفید طبخ می شود و به صورت گلوله ای در روغن سرخ می گردد. این توپک ها بسیار خوشمزه و نرم است و می توان به عنوان فینگر فود در مهمانی ها و جشن ها از آن استفاده کرد. این غذا را می توان به عنوان پیش غذا یا به عنوان وعده شام طبخ نمود.
مواد لازم برای ۴ نفر
آردیک و نیم پیمانه
شیر۲ پیمانه
پودر سوخاریبه اندازه لازم
پاستا۲۰۰ گرم
پنیر چدار۲۰۰...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه توپک خوشمزه با پاستا در ابتدای کار، یک قابلمه آب با کمی نمک روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. سپس پاستا ها را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشد و پخته شود. سپس آن را آبکش می کنیم.

مرحله دوم​

تابه را برداشته و روی حرارت قرار می دهیم. کره را درون آن می ریزیم تا ذوب شود. سپس یک چهارم پیمانه آرد را درون آن می ریزیم و حدود ۲ دقیقه تفت می دهیم. در ادامه شیر را به تابه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله سوم​

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا سس غلیظ و یک دستی به وجود آید. در این مرحله پنیر چار را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا پنیر ذوب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا