شیمی اسیدفسفریک

  • نویسنده موضوع ماهی قرمز؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 44
  • کاربران تگ شده هیچ

ماهی قرمز؛

شاعر انجمن + مدیر آزمایشی شعرکده
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی شعر کده
تاریخ ثبت‌نام
28/8/18
ارسالی‌ها
6,635
پسندها
32,142
امتیازها
84,373
مدال‌ها
33
سطح
34
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
اسیدفسفریک (قسمت اول)
موارد مصرف:
فسفریک اسید از جمله پرمصرف ترین مواد شیمیایی در صنعت است. به عنوان ماده افزودنی در نوشابه‌های گازدار کاربرد دارد و در تولید کودهای شیمیایی فسفاته، پاک کننده‌های صابونی و غیر صابونی، تصفیه آب، خوراک دام و دارو سازی، مکملهای غذای دام و طیور (دی و منو کلسیم فسفات)، مواد فسفاته شوینده‌ها، تصفیه پسابها، تولید کودهای فسفاته (مهمترین)، ضد حریق کردن برخی سطوح و عوامل بازدارنده اشتعال، ونیز جهت تمیز کردن و جرم گیری سطوح فلزی به کار می‌رود. فسفریک اسید خوراکی را از افزودن آب به P4O۱۰ می‌سازند.
 
امضا : ماهی قرمز؛

ماهی قرمز؛

شاعر انجمن + مدیر آزمایشی شعرکده
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی شعر کده
تاریخ ثبت‌نام
28/8/18
ارسالی‌ها
6,635
پسندها
32,142
امتیازها
84,373
مدال‌ها
33
سطح
34
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مضرات اسیدفسفریک (نوشابه) –قسمت دوم
1.پوسیدگی دندان ها : تمامی نوشابه های
گازدار خاصیت اسیدی داشته و سبب فرسایش مینای دندان ها می گردند. همچنین میزان قند بالای این گونه محصولات پوسیدگی دندان ها را تسریع می کنند.
2.سو تغذیه : نوشابه های گازدار موجب کاهش اشتها می گردد و افرادی که به مصرف نوشابه های گازدار اعتیاد دارند دچار سوتغذیه می شوند. اگر دقت کرده باشید وقتی درب قوطی نوشابه را باز می کنیم بلافاصله گازهای آن بیرون می آید. گاز این گونه محصولات به خاطر وجود اسید فسفریک و دی اکسید کربن در ترکیبش می باشد که موجب اسیدی شدن نوشابه می شود. نوشابه های گازدار دارای PHبین 2.5 تا 3.5 می باشد که باعث بوجود آمدن محیط اسیدی در معده می شود. در سیستم بدن تنها معده قادر به مقاومت در برابر نوشابه می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ماهی قرمز؛

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا