آموزشی سلامت و بهداشت دوازدهم | درس 3

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 104
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته دبیرستان
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
۱- #نتایج #تغذیه ی #سالم چیست؟
پاسخ:
علاوه بر تأمین #انرژی مورد نیاز برای انجام کارهای روزمره به رشد و نمو، ترمیم بافتها و انجام واکنشها و فرایندهای حیاتی بدن کمک میکند. همچنین تغذیه سالم از ابتلا به بسیاری از بیماریها پیشگیری میکند و بر #کیفیت زندگی و طول #عمر افراد میافزاید.

۲- الگو ها، عادتها و #رفتارهای #غذایی افراد در طول روز ریشه در چه دارد؟
پاسخ:
ریشه در #فرهنگ، آداب و رسوم، عوامل اجتماعی، عوامل اقتصادی، در دسترس بودن، ذائقه افراد و. . . دارد-

۳- #مواد غذایی مورد نیاز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته دبیرستان
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
۶- واکنش #بدن نسبت به دریافت کربوهیدرات ها چگونه است؟
پاسخ:
بدن قادر به #ذخیره مقدار معینی کربوهیدرات است که به صورت #گلیکوژن در ماهیچه ها و کبد ذخیره میشود تا در صورتی که بدن به انرژی بیشتری نیاز داشته باشد، مصرف شود و مازاد #کربوهیدرات دریافتی به شکل چربی در میآید و در بدن ذخیره میشود.

۷- کربوهیدرات ها نقش مهمی در عملکرد کدام اندام ها دارند؟
پاسخ: ﷼
اندام های درونی (قلب، کلیه و… )، سیستم عصبی و ماهیچه ها بازی میکنند.

۸- انواع #کربوهیدرات را نام ببرید؟
پاسخ:
۱-کربوهیدرات ساده، مانند قندهای موجود در میوه ها و سبزی ها، ۲ -کربوهیدرات پیچیده که شامل نشاسته و فیبر است...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته دبیرستان
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
- در ازای #مصرف هر گرم چربی، چند کیلو کالری انرژی تولید میشود؟
پاسخ:
۹ کیلو.

۱۱- چربیهای #اضافی چه می شوند؟
پاسخ:
به شکل بافت چربی در بدن ذخیره میشوند و گاهی اعضای داخلی بدن، مثال قلب، را احاطه میکنند.

۱۲- چرا بدن به چربی نیاز دارد؟
پاسخ:
برای #حفظ گرما، ذخیره سازی و مصرف ویتامینهای محلول در چربی، یعنی ویتامینهای A ،K،E و D و ساخت سلول های مغزی و بافت های عصبی به چربی نیاز دارد.

۱۳- انواع چربی را نام ببرید؟
پاسخ:
۱ -#اشباع ۲-غیر اشباع.

۱۴- چربی اشباع شده در کجا یافت می شود و چه تاثیری بر بدن دارد؟
پاسخ:
در محصولات #لبنی، روغنهای نباتی، گوشت و مرغ یافت میشود و عامل تعیین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته دبیرستان
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
۱۵- #چربی #غیر_اشباع چه نوع چربی است و شناخته شده ترین منبع آن چه می باشد؟
پاسخ:
نوعی چربی است که معمولا از طریق محصولات گیاهی و ماهی تأمین میشود. روغن و کره شناخته شده ترین منبع چربی هستند.

۱۶- چرا بدن انسان به #پروتئین نیاز دارد؟
پاسخ:
بدن برای رشد، ترمیم و حفظ بافت های عضلانی به آنها نیاز دارد.

۱۷- هر گرم پروتئین چند #کیلوکالری انرژی تولید میکند؟
پاسخ:
۴ کیلو.

۱۸- پروتئین اضافی در بدن چه می شود؟
پاسخ: #
تبدیل به انرژی میشود یا به شکل چربی در بدن ذخیره میگردد.

۱۹- #واحد سازنده ی پروتئین چیست؟
پاسخ: #
آمینو_اسید-
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته دبیرستان
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
۲۰- #بدن چگونه آمینو اسید خود را تامین می کند؟
پاسخ:
بدن برای انجام #عملکرد مطلوب خود نیازمند دریافت ۲۰ نوع آمینو اسید است و خود در شرایط طبیعی قادر است ۱۱ نوع آمینو اسید تولید کند. ۹ آمینو اسیدی هم که بدن قادر به تولید آنها نیست باید از طریق مصرف مواد غذایی تأمین شود.

۲۱- انواع پروتئین را نام ببرید؟
پاسخ: #
پروتئین کامل و پروتئین ناقص.

۲۲- پروتئین کامل مشتمل بر چیست و مهم ترین منابع غذایی آن کدامند؟
پاسخ:
مشتمل بر تمامی آمینو اسیدهای ضروری است و مهمترین #منابع غذایی آنها عبارتاند از: گوشت، ماهی، مرغ، شیر، تخم مرغ و سویا.

۲۳- پروتئین های #ناقص از چه طریقی تامین می شوند؟
پاسخ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته دبیرستان
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
۲۵- #ویتامین ها به چند گروه کلی تقسیم میشوند؟
پاسخ:
۱-ویتامین های #محلول در چربی ۲ -ویتامین های محلول در #آب.

۲۶- ویتامین های محلول در چربی چه ویژگی دارند و شامل کدام ویتامین ها می شوند و در کدام اندام بدن ذخیره می شوند؟
پاسخ:
ویتامین های محلول در چربی میتوانند در بدن ذخیره شوند و شامل ویتامینهای #A ،K،E و D هستند و معمولاً در کبد ذخیره میشوند.

۲۷- ویتامین های محلول در آب شامل کدام ویتامین ها می شوند؟
پاسخ:
شامل ویتامینهای #C و گروه #B ،هستند.

۲۸- چرا افرادی که #رژیم_غذایی متعادلی ندارند ممکن است با کمبود ویتامین های محلول در آب مواجه شوند؟
پاسخ:
زیرا بدن قادر به ذخیره سازی آنها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته دبیرستان
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • #7
۲۹- #مواد_معدنی چه تاثیری بر بدن دارند؟
پاسخ: #
عملکردهای #شیمیایی بدن را تنظیم میکنند. این مواد در حفظ تندرستی نقش دارند و برخی از آنها اجزای ساختمانی #بافت را تشکیل میدهند؛ مانند آهن که در ترکیب هموگلوبین خون نقش اساسی دارد و وظیفه آن حمل اکسیژن به نقاط مختلف بدن است. همچنین #کلسیم که به ساخت دندانها، استخوانها و حفظ و استحکام آنها کمک میکند و سدیم که به حفظ تعادل مایعات در بدن یاری میرساند.
۳۰- برخی از مواد معدنی مورد نیاز بدن را نام ببرید؟
پاسخ:
آهن، کلسیم، #منیزیم، سدیم و- . .
۳۱- #حیاتی ترین نیاز غذایی و پر مصرف ترین ماده غذایی انسان که در تمام فعل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته دبیرستان
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • #8
۳۴- چه عواملی در میزان آب #مصرفی انسان ها مؤثر است؟
پاسخ: #
شرایط اقلیمی، میزان فعالیت بدنی، وزن و وضعیت سلامت افراد.
۳۵- #نوشیدن آب باید به چه اندازه ای باشد؟
پاسخ:
که فرد احساس تشنگی نکند و در عین حال حجم ادرار روزانه وی از حد معمول ت*جاوز نکند و نیز ادرار او بی رنگ یا زرد کم رنگ باشد.
۳۶- #هرم_غذایی چیست؟
پاسخ:
هرم غذایی تقسیم بندی سادهای است که نیاز ما به گروههای غذایی مختلف را نشان می دهد و در انتخاب و تنظیم برنامه ی غذایی سالم روزانه به ما کمک میکند.
۳۷- در هرم غذایی، انواع غذاها در چند گروه طبقه بندی میشوند؟
پاسخ:
۱ -#گروه نان وغلات۲ -گروه سبزی ها۳ -گروه میوه ها ۴ -گروه شیر و لبنیات ۵ -گروه گوشت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته دبیرستان
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • #9
۴۰- تغذیه #صحیح به چه معناست؟
پاسخ:
به معنی دریافت مقدار لازم و کافی از هریک از مواد غذایی است.
۴۱- #دریافت #مقدار #لازم و کافی از هریک از مواد غذایی در افراد مختلف به چه مواردی بستگی دارد؟
پاسخ:
سن، جنس، میزان فعالیت، شرایط محیطی و سلامت و بیماری فرد-
۴۲- #افراد برای برخورداری از تغذیه سالم نیازمند رعایت چه اصولی هستند؟
پاسخ:
اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه خود هستند.
۴۳- #اصل_تعادل در برنامه روزانه غذایی یعنی چه؟
پاسخ:
یعنی مصرف مقادیر کافی از مواد غذایی مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن است.
۴۴- منظور از #اصل_تنوع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

FATYMArr

مدیر بازنشسته دبیرستان
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,239
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • #10
۴۶- «#نیازمندیهای تغذیه» به چه چیزی اطلاق می شود؟
پاسخ:
به مقدار مناسب مواد غذایی برای حفظ سلامت اطلاق میشود.
۴۷- «نیازمندیهای تغذیه» با توجه به چه شرایطی متفاوت است و چگونه تعیین می شود؟
پاسخ:
شرایط #جسمی، #محیطی و #فردی متفاوت است و بر اساس سن، جنس، وزن و میزان فعالیت بدنی فرد تعیین میشود.
۴۸- #عادت غذایی چه چیزی را تعیین می کند؟
پاسخ:
تعیین میکند ما چه غذاهایی را برای خرید انتخاب کنیم و مواد اولیه ی آن را چگونه تهیه، آماده سازی و طبخ کنیم و در نهایت غذای تهیه شده را چگونه مصرف یا نگهداری کنیم.
۴۹- #ریشه های عادت های غذایی یک فرد، جامعه یا خانواده در چه چیزی نهفته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
عقب
بالا