متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ آقای_صفا

1. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان روی موج اورارتو | مهساپناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین نه خواب راحتی دارم نه مایلم به بیداری درون ما تفاوت‌هاست تو مبتلا به درمانی ومن دچار بیماری #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... خوبید مهربون‌ها؟ من بچه‌ی ته تابستونم ولی عاشق زمستونم، کلا سرما رو دوست دارم، شما سرما رو دوست دارید یا گرما رو؟ میگم اگر نظرتون رو راجع به قصه بهم بگید...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین من فقط بَبرواره‌ای بودم با خطوطی به پشت و پیشانی #آقای_صفا سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ هوم؟ پست چه وقته؟ پست بی‌وقت... شعر اول پست رو که خوندم حس کردم چقدر زیاد می‌فهممش، زمان که می‌گذره، هر روز، هر لحظه از آدم‌های چند رنگ دورتون چیزهای جدیدتری یاد می‌گیرید... بعد...
  3. میم پناه

...اما پسر شدم که تو را آرزو کنم...هی جان به سر شدم که تو را آرزو کنم پیوسته آرزو کنمت بلکه آرزو...از شرم ناتوانی خود جان به‌سر شود #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ ممنونم از پیام‌هایی که تو پروفایلم گذاشتید و سراغم رو گرفتید... برام خیلی باارزش بود مهربون‌ها... حال دلتون خوب پست...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین چشم‌های تو قوطی رنگ‌اند...همه‌جا را سیاه می‌گیرد به تو نزدیک می‌شود شب من...نفسم بوی ماه می‌گیرد #آقای_صفا سلام به روی ماه دوست‌داشتنیتون خوبید؟ اگر اهل دیدن سریال کره‌ای ژانر معمایی با چاشنی خشونت هستید، Night has come رو امتحان کنید. باگ داره ولی کدوم کاری باگ نداره، هوم؟ کشش...
  5. میم پناه

...لطفاً به بند اول سبّابه ات بگو!...یک ذرّه صبر و حوصله‌اش بیشتر شود از بُخل ، زنگ خانه‌ی من سکته می‌کند...دستت اگر کمی متمایل به در شود #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... خوبید؟ دوستم پرسید حالت چطوره؟ گفتم دارم به سختی زندگی می‌کنم و فکر کنم بهترین توصیفم از حالم بود. حال دلتون خوب دوستتون دارم...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین حرف‌ها! حرف‌های لعنتی‌ام!...ای گلویم! گلوی خط خطی‌ام! مثل گوری که می‌کنی در خود...تاولی در دهان من هستی #آقای_صفا سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ ممنونم از بودنتون... از موندنتون و به همین خاطر بعد از مدت‌ها هفت‌تا پست داریم. الهی دوستشون داشته باشید... حال دلتون خوب پست ۱...
عقب
بالا