نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ آقای_بهمنی_محمدعلی

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیست محرمی، چون تو هنوزم به چنین دنیا نیست #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ الهی قصه لایق نگاهتون باشه... ممنون نظرهای قشنگ قشنگتونم:face-holding-back-tears::green-heart: حال دلتون خوب پست ۱ از ۳ __________________ جهت...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین حرف بزن حرف بزن سال‌هاست تشنه‌ی یک صحبت طولانی‌ام #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ از اون طرح نظر ناشناس برای "روی موج اورارتو" (چون رمان برتر ماه شده بود.) انصراف دادم، چون هیچ‌کدومتون نخواستید تو طرح شرکت کنید. اولش که خیلی ناراحت شدم ولی خب... نمیشه...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین دلم فریاد می‌خواهد ولی در انزوای خویش چه بی‌آزار با دیوار نجوا می‌کنم هر شب #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام دوباره به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ خداقوت به شما و اینکه ممنون نگاهتونم... برای دل‌های همدیگه دعا کنیم حال دلتون خوب پست ۲ از ۲ ________________________ جهت مشاهده متن...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین دلم برای خودم تنگ می‌شود، آری همیشه بی‌خبر از حال خویشتن بودم #آقای_بهمنی_محمدعلی سلام به روی ماه دوست‌داشتنیتون:intlove: حالتون چطوره؟ میگم حدسی راجع به قصه دارید؟ حدسم نه، نظر؟ هوم؟ من که درست درمون نمیام، ولی شماهام خیلی ساکتید گوگولوها:raised-eyebrows: حال دلتون خوب پست ۱...
عقب
بالا