متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ آقای_عسکری

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین گاهی عسلم گم شدن رخش بهانه است تهمینه شود همدم تنهایی رستم #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... تا دیدم سایت درست شده، گفتم بیام پست بذارم سه‌تا پست داریم... حالتون چطوره؟ دوستتون دارم پست ۱ از ۳ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک...
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین بی تو چقدر خرد و خمیرند لحظه ها مثل من فلک زده پیرند لحظه ها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون میگم چندتا پست پشت‌سرهم خوبه اصلا؟ یا بیشتر از سه‌تا پست خسته‌تون می‌کنه؟ حال دلتون خوب پست ۴ از ۴ ________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  3. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین دارایـــــی من چند کلاف غــــــزل از تــــــــو شیرینی لبخند تو یک جرعه به چند است؟ #آقای_عسکری سلام به روی ماه قشنگتون... مواظب خودتون و دلتون باشید پست ۳ از ۴ ______________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین سیب است کــــه از دامنــــه ی رود مـی آید؟ یا نه... گل سر بسته به موهای کمند است؟ #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ من سخن کوتاه می‌کنم و فقط پست می‌ذارم حال دلتون خوب پست ۲ از ۴ ________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین از دست من و قافیه هایم گله‌مند است...ماهی کـه دچارش غزلم بند به بند است #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم اینکه عشق دو پهلو بیشتر از قصه‌های دیگه شبیه زندگی واقعی و روزمره‌س، براتون ملموس هست؟ جریان زندگی رو توش حس کردید؟ حال دلتون خوب اینکه برام پیام...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین چند قرن است که یلدای من کهنه چنار...به غزل‌خوانی چشمان شما می‌گذرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون چندبار بگم دوستتون دارم؟ دوستتون دارم دوستتون دارم دوستتون دادم حال دلتون خوب پست ۳ از ۳ _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین باد یک آه بلند است که گاهی دم عصر...نرم می‌آید و از بغض خدا می‌گذرد #آقای_عسکری سلامی دیگر به روی ماه خوشگلتون میگم https://forum.1roman.ir/threads/259752/#post-1648892 این قصه رو هم اگر دوست داشتید بخونید:xt3: پست ۲ از ۳ ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین باد می‌آید و از قافیه ها می‌گذرد...از غزل‌های من زخم‌نما می‌گذرد #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم حدسی راجع به دودواسکاچی دارید؟ سه‌تا پست آماده دارم ولی اگر خدا کمک کنه بنویسم، یه پست دیگه هم تا آخر شب می‌ذارم:kissym: حال دلتون خوب پست ۱ از ۳...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین عشق ابریست که یک سایه‌ی آبی دارد سایه‌اش کاش به دل گاه به گاه افتادن #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ چون افتخار دادید و برام کلی پیام و حدس‌های خوشگل خوشگلتون نوشتید، اومدم پست جایزه بذارم ولی فقط از عشق دو پهلو پست آماده دارم حال دلتون خوب دوستتون دارم پست...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین نه این‌که قافیه کم بود نه! در فصل تابستان غزل هم مثل دامن هرقدر کوتاه‌تر بهتر:xt3: #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم خیلی خیلی ممنونم که برام پیام نوشتید... ممنونم که جزئیات قصه‌ها توجه می‌کنید و... دوستتون دارم حال دلتون خوب پست ۲ از ۲...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین ندانستی که روی بیت بیتش وزن کم کردم نوشتی شعرهایت شادتر، کم‌آه‌تر بهتر #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون از عشق دو پهلو... حالتون چطوره؟ من دوباره همون سردردهای متوالی‌م شروع شده، نمی‌دونم شایدم به خاطر گرمازدگیه الآن! حال دلتون خوب پست ۱ از ۲ ____________________ جهت مشاهده متن...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین دست و پا بسته و رنجور به چاه افتادن به از آن است که در دام نگاه افتادن #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که حالتون چطوره؟ میگم می‌دونید دوستتون دارم دیگه؟ هوم؟ حال دلتون خوب پست ۲ از ۲ __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین شب دلواپسی‌ها هرقدر بی‌ماه‌تر بهتر که شاعر در شب موهای تو گمراه‌تر بهتر #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم ممنوووووونم که برام پیام نوشتید:face-holding-back-tears:دوستتون دارم حال دلتون خوب پست ۱ از ۲ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین دل نیست آنچه جز به هوای تو می‌تپد مجموعه‌ای‌ست از رگ و اینجور چیزها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون که حالتون خوفه؟ میگم دوستتون دارم و حال دلتون خوب پست ۳ از ۳ آیا می‌دانید: نظر گذاشتن شما برای نوشتن قصه انگیزه ایجاد می‌کند؟ ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین دیگر به کوه و تیشه و مجنون نیاز نیست عشاق قانعند به میخ و پریزها #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون حالتون چطوره؟ میگم کدوم قسمت قصه رو بیشتر دوست دارید؟ جنایی یا عاشقانه یا هر دو؟ کدوم کاراکتر رو بیشتر دوست دارید، با کدوم یکی بیشتر ارتباط می‌گیرید؟ حال دلتون خوب پست ۲ از ۳...
عقب
بالا