نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ سید_مهدی_موسوی

1. Mahdiye sajdeh

ویژه رمان هُـودِه | مهدیه سجده نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

پشت میله‌ها اسیرن خبرای خوب هفته هر کی لبخند رو لبش داشت جلوی گلوله رفته #سید_مهدی_موسوی سلام دوم و اخر امشب اینم یه پارت هیجانی نظرتون چیه؟ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  2. Mahdiye sajdeh

خیالت عزیز دلم! تخت باشه قراره که این زندگی سخت باشه آره سخته! اما کسی جز من و تو نمی‌تونه این‌قدر خوشبخت باشه #سید_مهدی_موسوی سلام خوبین؟ نیستین؟ من پارتا رو چذاشتم و هروقت اومدین و خوندین نظر بدین باشه؟ به خصوص در مورد قسمتای معمایی رمان که چه قدر به دلتون نشسته و کلا ژانر جنایی رو چه قدر...
  3. Mahdiye sajdeh

شاید از صبح، آسمان ابری‌ست خون گرم است آنچه می‌بارد! شاید از صبح، دشمن سابق باز حس کرده دوستم دارد! #سید_مهدی_موسوی سلام خوبین؟ میگم داستان خوب جلو میره؟! راضی هستین؟ برخلاف تصورم احتمالا رمان رو زودتر تموم کنم. نظر میدین تا من بیشتر انگیزه بگیرم برای گذاشتن پارتای بیشتر؟ دوستون دارم:) جهت...
  4. Mahdiye sajdeh

خوابی‌ست که بینِ لرز و تب می‌آید جانی‌ست که از صبر به لب می‌آید بیهوده خروس لعنتی می‌خواند شب می‌رود و دوباره شب می‌آید ... #سید_مهدی_موسوی ________________________________ سلام خوبین؟الهی که خوب باشید. خب با چندتا پارت اومدم تا قصه طبق قولم جلو بره. دوستون دارم:) جهت مشاهده متن کامل باید...
  5. Mahdiye sajdeh

بغل گرفته مرا سفت بدون هیچ سؤالی به او چگونه بگویم که دوستی‌ست خیالی؟! #سید_مهدی_موسوی ______________________________ سلام خوبین؟ امروز دست پر اومدم البته با کلی دردسر چون دو پارتم پاک شد مجبور شدم دوباره بنویسم خلاصه کلی سختی کشیدم پس حمایت کنید خستگیم در بره دوستون دارم :) جهت مشاهده متن...
عقب
بالا