متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ آقای_فاضل

1. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان روی موج اورارتو | مهساپناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین زخمی کینه من این تو و این سینه من من خودم خواسته‌ام کار به اینجا بکشد #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون که می‌دونید چقدر دوستتون دارم؟ هوم؟ چقدر ممنونتونم؟ هوم؟ حال دلتون خوب اگر دوست داشتید نظراتون رو برام بنویسید... پست ۵ از ... ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین عقل یک‌دل شده با عشق، فقط می‌ترسم هم به حاشا بکشد هم به تماشا بکشد #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون... حال دلتون واقعنی چطوره؟ اولین‌باره که از این قصه تعداد زیادی پست رو پشت‌سرهم می‌ذارم :xt3: الهی دوستش داشته باشید... حال دلتون خوب پست ۴ از ... ________________________ جهت...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین خودشناسی قدم اول عاشق شدن است وای بر یوسف اگر ناز زلیخا بکشد #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون که... حال دلتون چطوره؟ هوم؟ حال دلتون خوب پست ۳ از ... ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین بی‌تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مثل شهری که به روی گسل زلزله‌‌هاست #آقای_فاضل سلام به روی ماهتون که می‌دونید چقدر دوستتون دارم دیگه؟ قصه رو دوست دارید؟ حال دلتون خوب پست ۲ از ... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  5. میم پناه

...خوشبخت آن دلی که گناهِ نکرده را...در پیشگاه لطف تو اقرار کرده است تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...ما را کرامت تو گنه کار کرده است #آقای_فاضل #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ هوم؟ ممنونم که نظراتون رو برام نوشتید...
عقب
بالا