کاربرد هشتگ آقای_افشاری

1. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین چراغ جنونم رو خاموش کن بد و خوب دیدی فراموش کن #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون از عشق دو پهلو... حالتون چطوره؟ میگم یه‌جا تو "دخترها همیشه مقصرند!" رسول به نجلا می‌گفت: "چه کنم که خدا سیمان گِلِت رو زیاد گرفته؟!" الآن من به شما میگم:xt3:آخه چه‌جوری دلتون میاد وقتی این همه میگم...
  2. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین هذيان روزهاي غم انگيزم آتش بکش تمام خيابان را #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم خیلی التماس دعا دارم ها! برای دل‌های همدیگه دعا کنیم. وَ اینکه چه‌جوری دلتون میاد هیچ پیامی برام نمی‌نویسید؟ هوم؟ حال دلتون خوب پست ۲ از ۲ ___________________________ جهت...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین با چشم‌های مه زده هر روز خوابم می‌کنی من کوهِ یخ بودم ولی داری مذابم می‌کنی #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ https://forum.1roman.ir/threads/259752/#post-1648892 این بچه‌م رو می‌خونید؟ هوم؟ امشب دوتا پست جدید ازش می‌ذارم. حال دلتون خوب پست ۱ از ۲...
  4. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین در دلم نفرین و بر لب آفرین دارم ولی ماجرا بین لب و دندان بماند بهتر است #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون از پست سوم قصه... حالتون چطوره؟ خدا بخواد دودواسکاچی رو هم می‌نویسم که پست بذارم. حال دلتون خوب و دوستتون دارم... هنوز اوایل قصه‌س ولی اگر نظری دارید حتما برام تو پروفایلم...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین تلفیق جنون من و آسودگی تو زیبا شدنی نیست که زیبا شدنی نیست #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم خیلی خیلی برای همدیگه دعا کنیم، خب؟ دوستتون دارم حالا چرا پست؟ چون نویسنده‌ها اوایل قصه خیلی مرتب و منظم و با برنامه هستن... ما هم الآن اوایل...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین هزار مرتبه از شهر بی‌وفا گفتم...از انقراض گلی پشت رد پا گفتم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... میگم که... میگم که وَ میگم که... حال دلتون خوب پست ۵ از ۵ _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098:اللهم عجل لولیک...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین مرا چه‌کار به این قوم قیل‌وقال‌فروش...گرفته حالم از این شهر ضدحال‌فروش #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... اوایل قصه خیلی حدس و نظر داشتید ولی انقدر پشمکی پست گذاشتم و دیر جواب پیام دادم، فکر کنم از ذوق افتادید، آره؟ حال دلتون خوب پست ۴ از ... __________________________ جهت...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین مرا سیاه نکن آدم زغال‌فروش...مرا چه‌کار به این کوچه‌های فال‌فروش #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم می‌دونید دوستتون دارم؟ شما تا حالا نقش بازی کردید؟ حال دلتون خوب پست ۳ از ... ___________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین شهاب وحشی‌ام از آسمان گریخته است...چگونه از تو بگویم؟ زبان گریخته است #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... واقعا حالتون خوبه؟ میگم می‌دونید ممنونتونم که تو هر ژانری که می‌نویسم همراهمید؟ هوم؟ حال دلتون خوب پست ۲ از ... ___________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین در قهوه‌جوش خانگی‌ام حبسم...یک قاشق غذاخوری آزادم #آقای_افشاری من باید این‌طوری بگم: در چای‌ساز خانگی‌ام حبسم...یک قاشق چای‌خوری آزادم سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ در هر زمینه‌ای که دوست دارید می‌تونید تو پروفایلم برام بنویسید: نجوا، چاووش، روابط خانوادگی، پرونده...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین این میله‌های نازک آبی‌رنگ...در دفترم تجسم زندان است دوران برده‌داری کاغذهاست...دوران انتقام درختان است #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098:عیدتون مبارک مهربون‌ها:458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: الهی کلی حال دل...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین کسی به مشق درست آفرین نخواهد داد جواب اشک به‌جز آستین نخواهد داد #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون حال دلتون خوب پست ۴ از ۴ ____________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: اللهم عجل لولیک الفرج...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین کفاف حسرت ما را زمین نخواهد داد...زمانه هم به‌جز نقطه‌چین نخواهد داد #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون حال دلتون خوب پست ۳ از ... _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: اللهم عجل لولیک الفرج...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین من کیست؟ من کجاست؟ نمی‌دانم من یک ضمیر ساده‌ی اول شخص من کارمند دفتر تنهایی‌ست #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون حال دلتون خوب پست ۲ از ... __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: اللهم عجل لولیک الفرج...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین بیهوده نکوش تا مرا حل بکنی من روغنم و جهان برایم آب است #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... شما جای نجوا بودید به روناک شک می‌کردید؟ از نظر منطقی فکر می‌کنید تو زمان و مکان اتفاقات توجیهی وجود داره؟ یا همین کادوهایی که دودو می‌فرسته؟ حال دلتون خوب راستی به نظرتون واقعا تلاش...
عقب
بالا