کاربرد هشتگ آقای_افشاری

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین ما میوه‌ی شاخه‌های بادابادیم دیری‌ست به ترک زیستن معتادیم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... میگم در جریانید که دوستتون دارم دیگه؟ هوم؟ لفدا لفدا (لطفا لطفا) در جریان باشید حال دلتون خوب پست ۶ از ... ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین با آن‌که جدا شدیم با یک دل تنگ با این‌که به شب رسید آن صبح قشنگ از چیدن هفت سنگمان فهمیدم یک روز دوباره می‌رسد سنگ به سنگ #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... این سلام چندمه؟ پنجم حال دلتون خوب پست ۵ از ... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین در ساعت من عقربه‌ها می‌چرخند تا قهوه‌ی انتظار را هم بزنند #آقای_افشاری از نظر من قهوه فقط بوش، اصلا نمی‌تونم با طعمش کنار بیام. فقط کاپوچینو:xt3: سلام به روی ماهتون که‌... حالتون چطوره؟ نمی‌دونم چرا از قهوه گفتم ولی گرسنه‌م شد؟!:rof1lmao: حال دلتون خوب پست ۴ از ...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین بازیچه‌ی دنیای پلیدی شده بود سرخورده‌ی احساس جدیدی شده بود #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... چون نیتی که بالای پست اول گفتم رو می‌خواستم عملی کنم، چشمام شده کاسه‌ی خون، داره می‌سوزه‌ها! حال دلتون خوب پست ۳ از ... ____________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین شاید که قطار کهنه‌ای بود دلت... شاید دلم ایستگاه راه‌آهن بود... #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... میگم اسفند شدها! توجه کردید؟ تعجب کردید؟ حال دلتون خوب پست ۲ از ... _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین کار دل تو گذشتن و رفتن بود کار دل من ماندن و جان کندن بود #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ میگم دیشب و امشب فقط دودواسکاچی نوشتم، چون دیشب تو اعلان‌ها دیدم نوشته تا ده اسفند وقت ثبت‌نامه و پنجاه‌وپنج پارت برای شرکت کردن تو مسابقه کافیه. هرچند فکر نمی‌کنم به اون...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین میان پیچ‌وخم سال‌های عشق و وبا مرا به پرسه زدن‌های دلبخواه بکش #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ ببخشید که دیر جواب پیام دادم یا زیاد ننوشتم، یکم برنامه‌هام اون‌طور که می‌خواستم پیش نرفت:xt3: دوستتون دارم حال دلتون خوب پست ۲ از ۲ ________________________...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین برای من بغل برف جای پا بگذار و در ادامه‌ی تصویر پرتگاه بکش #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ ممنونم که برام پیام نوشتید و حدس‌هاتون رو بهم گفتید... متفق‌القول نظرتون این بود که ماجرای اسکاچی به بچگی نجوا برمی‌گرده... بذارید به این پیش‌بینی هفت امتیاز بدیم تا...
  9. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان روی موج اورارتو | مهساپناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین از آستینم نفت می‌ریزد کبریت روشن کن، بسوزانم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... شما اگر جای حوا بودید به دنیایی که آدم‌هاش با قلب‌هاشون ارتباط برقرار می‌کنن... حرص و طمعی وجود نداره و آرامش روی دور تکراره، می‌رفتید یا به نظرتون نور در کنار تاریکی معنا پیدا می‌کنه و این نوسانات...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین و بازمانده ی دنیای درد ما بودیم...کسی که دید و فراموش کرد ما بودیم #آقای_افشاری به پست اولی که آپلود کردم بیشتر می‌خوره، نه؟ سلام به روی ماهتون میگم اگر امکان اقامت دائمی تو زمان و مکانی که انتخاب کردید رو داشته باشید، چی؟ حال دلتون خوب پست ۴ از ۵ ____________________ جهت...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین همیشه پشت سخن آیه ی سکوت منم هزار چهره ی پوشیده در قنوت منم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... می‌دونید چقدر دوست‌داشتنی هستید؟ اگر زندگی کردن تو هر دوره‌ی زمانی‌اب انتخاب خودتون بود، چه دوره‌ای انتخاب می‌کردید؟سال‌ها و قرن‌های قبل یا سال‌ها و قرن‌های بعد؟ چرا؟ هوم؟ حال دلتون خوب...
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین دور از تو آن جهان موازی رصد نشد دیگر قطاری از وسط کوچه رد نشد #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... حالتون خوبه؟ می‌دونید چقدر دوستتون دارم؟ می‌دونید چقدر ممنونم که هستید؟ می‌دونید که چقدر خوبید؟ هوم؟ هفته‌ی دیگه امتحان دارم، باید کلی تمرین تحویل بدم، سه‌تا ارائه‌ی درس و سمینار،...
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین چه لذتی است که یک صبح سرد پاییزی کنار پنجره باشم در انتظار خودم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون خدا میگه: "من طرف تو هستم..." این بزرگ‌ترین قوت قلبه، مگه نه؟ حال دلتون خوب دوست دارم که قصه رو دوست داشته باشید... پس میشه نظرتون رو بهم بگید؟ هوم؟ پست ۶ از خیلی چشم رو شاید آزار...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین همین دقیقه که این شعر را تمام کنم از این شلوغ ِ شما می روم به غار خودم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... یه‌جا نوشته بود: "نگذار زخم‌هایت تو را به کسی که نیستی تبدیل کنند." به نظرتون تا کجا میشه مقاومت کرد؟ و آذر میگه: "من شیر پاک از مادرم خوردم...دنیا مجابم کرد بد باشم" حال...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین گفته بودم که تو را دوست ندارم دیگر...درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون... به قول شاملو که میگه: "آهای فلانی! از خانه‌ی دلت چه خبر؟ گرم است؟ چراغش نوری دارد هنوز؟" حال دلتون خوب... گرم... پرنور... پست ۴ از خیلی ____________________ جهت مشاهده متن...
عقب
بالا