کاربرد هشتگ آقای_افشاری

1. میم پناه

رتبه سوم BNY رمان روی موج اورارتو | مهساپناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین عقل می‌گفت که سهم من و تو دلتنگی است عشق فرمود‌: نباید به مساوا برسد‌! #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون ممنون همه‌ی مهربون‌هایی هستم که با پچمک‌بازی‌های من کنار میان... موچ به کله‌تون حال دلتون خوب پست ۳ از خیلی _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین چشم کنعان نگران است خدایا مگذار بوی پیراهن یوسف به زلیخا برسد #آقای_افشاری سلام دوباره به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ عباس معروفی گفته: "مرا از دور تماشا کن من از نزدیک غمگینم..." شما از نزدیک چه شکلی‌اید؟ خوشحال؟ ناراحت؟ مهربون؟ عصبی؟ و...؟ هوم؟ حال دلتون خوب پست ۲ از خیلی...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین پلک بستی که تماشا به تمنا برسد پلک بگشا که تمنا به تماشا برسد #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ باور می‌کنید چقدر به اینکه بدونم قصه رو دوست دارید و براتون جالبه، نیاز دارم؟ چون مغزم پر از فکر به هزار هزار چیزه و با اینکه دیر به دیر میام، چون به همین خاطر کند...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین در باز کن، شاید که بشناسی…نت‌های دولّا،چنگِ هذیانم #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ هوم؟ بابت پچمک بودنم، ففشیدم و خیلی برام دعا کنید... اگر خدا بخواد و همه‌چیز طبق خواسته‌ها و تلاشم پیش بره... میام همین‌جا و براتون از این روزها بگم... من تو این قصه واقعا به...
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین آن روزها بهانه‌ی باران که داشتم یک تکه ابر زیر سرم می‌گذاشتم #آقای_افشاری می‌دونم تکراریه، بذارید پای علاقه‌م سلام به روی ماه مهربونتون که... حالتون چطوره؟ واقعنی؟ میگم خیلی دوستتون دارم‌ها... خیلی حال دلتون خوب میشه شما هم برای من دعا کنید؟ پست ۲ از ۲ ______________ جهت مشاهده...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین نشسته‌اند و برای تو شعر می‌گویند تو هیچ چیز از احساس من نمی‌دانی #آقای_افشاری سلام به روی ماهتون که... خوبید؟ هوم؟ میگم می‌دونید چقدر چقدر ممنونتونم که قصه رو می‌خونید؟ چقدر ممنونتونم که برام پیام‌های قشنگ می‌نویسید؟ حال دلتون خوب دوتا پست داریم پست ۱ از ۲ _________________...
عقب
بالا