عزیزی
اره ولی خب سخته نوشتنش
اع واقعا؟ فکر کنم این پارتا روپس باید بچردم عقب دوباره بخونم
اره توصیافتت توپارت سه بعد بعد که خوندم بیشتر رمان قبلی بود من منطورم پارت اول فقط بود
پس تا پارت سه رویه بار دیگه میخونم
اها متوجه شدم شغلش فقط پلیس بودنه یعنی همین شکایت های مردمی هر روزه هست نه بخش جنایی با اینکه متوجه شدم داره به یه شکایت دزدی رسیدگی میکنه ولی حواسم نبود به اینکه توکدوم بخشه
اره ژانرا رو ندیدم اصلا کلا رو هوا مینوبسم و میخونم خدا بخیر کنه ته لین رمان رو
اره این مه حنانه سه تا نقطه داره رو خوندم و اسم قشنگیه کلا چه کاملش چه شکسته گفتنش مثل حنا یا حنایی
عزیزی
دودوهم کلی عقبم برسم بخونم اینم خرد خرد میخونم میام

اره ولی خب سخته نوشتنش
اع واقعا؟ فکر کنم این پارتا روپس باید بچردم عقب دوباره بخونم
اره توصیافتت توپارت سه بعد بعد که خوندم بیشتر رمان قبلی بود من منطورم پارت اول فقط بود
پس تا پارت سه رویه بار دیگه میخونم
اها متوجه شدم شغلش فقط پلیس بودنه یعنی همین شکایت های مردمی هر روزه هست نه بخش جنایی با اینکه متوجه شدم داره به یه شکایت دزدی رسیدگی میکنه ولی حواسم نبود به اینکه توکدوم بخشه
اره ژانرا رو ندیدم اصلا کلا رو هوا مینوبسم و میخونم خدا بخیر کنه ته لین رمان رو
اره این مه حنانه سه تا نقطه داره رو خوندم و اسم قشنگیه کلا چه کاملش چه شکسته گفتنش مثل حنا یا حنایی
عزیزی
خوبی؟
منم تبریک میگم ژانر جنایی رو داری امتحان میکنی
احتمالا چون زمان زیادی نداری، دقیق نخوندی، اصلا ژانر رمان عشق دو پهلو پلیسی یا جنایی نیست
توصیفات هم کافی و به اندازه بود، اونقدری که فضای ذهنی رو ایجاد کنه، اتفاقا توصیفات این قصه از همهی داستاتهای قبلیم بیشتره و یکم خودم رو اذیت میکنه.
دربارهی اسم هم تو همون پست اول خلاصه نوشته بودم که حنانه هم سهتا نون داره و اصلا خلاصه با "حنانه" شروع میشه، برای همین اینکه چه مسئلهای تو پاسگاه ایجاد شده مشخصه
اصلا پلیسی جنایی نیست، صرفا شغل دخترم پلیس بودنه و تو بخشی هست که به امور اجتماعی رسیدگی میشه. از پروندههایی که بهش ارجاع داده میشه، مشخصه
ممنونم با اینکه وقتت کمه، بازم همراه قصهای
خداقوت
کوچولوهات رو بموچ