اول فکر کردم رهاست.
سلام بهت. اول از همه خیلی کار خوبی کردی و خوشحالم کردی با پیامت.
توگوش؟ بعد من رفتم پول اشتراک ملودیفای دادم.
حتما باید از این بند بیشتر گوش بدم.. این یه دونه یه وایب خاصی داشت (درست مثل همهی چیزهایی که تو میفرستی) همزمان هم جدید بود، هم آشنا. یهطوری که انگار قبلا شنیدمش و با گوش دادن بهش یه قطعه گذاشته شد سر جاش توی ذهنم.
آهنگ ۶ دقیقه و نیمه، و از این ۶ دقیقه دو دقیقه آخر فقط "take me" رو تکرار میکنه..
نمیدونم چطور توضیح بدم، ولی در این لحظه با اون بخش بیشترین همذات پنداری رو داشتم..
تسلیم احساسی یا اعتیاد عاشقانه، یا شاید هم فقط خستگی و پوچی. از یه جایی به بعد انقدر توخالی میشی که توان حرکت نداری، و بیرون از اندوهت هم هیچچیز نیستی. مثل ghostly kisses که میگفت can't u see i just can't go? these walls all i know.
پس take me چون اگه نگیری هم همینطور میمونم، بگیری هم همینطور...
مرسی ازت که برام فرستادی. مخصوصا توی این وضعیت اینترنت آهنگ خوب نهمتیست الهی.
سلام بهت. اول از همه خیلی کار خوبی کردی و خوشحالم کردی با پیامت.
توگوش؟ بعد من رفتم پول اشتراک ملودیفای دادم.
حتما باید از این بند بیشتر گوش بدم.. این یه دونه یه وایب خاصی داشت (درست مثل همهی چیزهایی که تو میفرستی) همزمان هم جدید بود، هم آشنا. یهطوری که انگار قبلا شنیدمش و با گوش دادن بهش یه قطعه گذاشته شد سر جاش توی ذهنم.
آهنگ ۶ دقیقه و نیمه، و از این ۶ دقیقه دو دقیقه آخر فقط "take me" رو تکرار میکنه..
نمیدونم چطور توضیح بدم، ولی در این لحظه با اون بخش بیشترین همذات پنداری رو داشتم..
تسلیم احساسی یا اعتیاد عاشقانه، یا شاید هم فقط خستگی و پوچی. از یه جایی به بعد انقدر توخالی میشی که توان حرکت نداری، و بیرون از اندوهت هم هیچچیز نیستی. مثل ghostly kisses که میگفت can't u see i just can't go? these walls all i know.
پس take me چون اگه نگیری هم همینطور میمونم، بگیری هم همینطور...
مرسی ازت که برام فرستادی. مخصوصا توی این وضعیت اینترنت آهنگ خوب نهمتیست الهی.
و تازه با این بند آشنا شدم و میتونم بگم از سری آهنگاشون قطعا خوشت میاد .. همه جور موزیکی رو هم میتونی تو کارهاشون پیدا کنی.
بریم سراغ آهنگ اسپل که اتفاقا برای جدیدترین آلبومشون هم هست و داره اعتیاد به عشقی نافرجام رو با زیبایی و غم کامل توضیح میده.
اولین چیزی که میگه اینه که انگار بدون اراده خودش، تو دام طرف مقابلش گیر کرده و این باعث شده که از مسیر خودش دور بشه ..و در ادامه به این اشاره میکنه که بخاطر فاصلهای که بینشون هست، فاصلهای که ممکنه فیزیکی یا احساسی باشه، شکسته و خرد شده.
و خیلی جالب به داستان ایکاروس رفرنس میده:
امید مثل پرندهست؛ اما پرندهای که نزدیک به خورشید پرواز میکنه.
یا همون "امید زیاد برابری میکنه با سقوط"
و ادامه میده و میگه بالهاش سوخته
یا در اصل "ظرفیت این احساس و عشق رو نداشته"
اینکه هر بار که عاشق/امیدوار میشه، باز هم این سقوطه که در آخر بهش میرسه-
ورس دوم غمگینتره ..
میگه از بیرون وانمود میکنه که خوبه اما از درون فروپاشیده .. و درباره شکستن قولها صحبت میکنه، اینکه وعدههای طرف مقابلش هنوز براش آزاردهندهست.
و آخرش
"Take me at your will" رو هی تکرار میکنه و این تکرارها معمولا توی موزیک به معنای تاکیده..
و داره میگه که حتی با وجود همهی آسیبها، هنوز آمادهست خودش رو در اختیار طرف مقابل بذاره .. نوعی تسلیم احساسی یا اعتیاد عاشقانه.